Obavijesti

Sport

Komentari 43

Hrvatski okršaj: Double-double Šarića, Babin nepostojeći koš...

Hrvatski okršaj: Double-double Šarića, Babin nepostojeći koš...
1

U hrvatskom okršaju u NBA ligi Šarićevi Sixersi pobijedili su Wizardse Bojana Bogdanovića 120-112. Šiši je opet bio u početnoj petorci, ali i u glavnoj ulozi kod domaćih. Bogdanović je zabio prvi koš za novi klub..

VIDEO

Nakon što se predstavio cijelom svijetu na NBA all-star vikendu, Dario Šarić vratio se starim navikama. Opet je bio najbolji pojedinac u velikoj pobjedi Phile nad Wizardsima Bojana Bogdanovića 120-112.

Već do poluvremena Šiši je skupio 12 koševa (šut 6/10) uz sedam skokova i četiri asistencije, do kraja brojka se popela do 20 poena i 11 skokova. Uz njega 20-10 učinak među Sixersima imao je i Robert Covington

S druge strane, Bojan Bogdanović nije imao dobar debi za momčad iz Washingtona. Za 18 minuta koliko je dobio, zabio je dva poena uz četiri skokova. Zanimljivo je da prvi koš nije ni zabio, oduzeo mu ga je Gerald Henderson, ali svejedno se računa.

Po 12. put Šiši je krenuo u početnoj petorci Sixersa i opet je sjajno iskoristio minute. Iako ga šut na početku nije išao, nadoknadio je to skokovima i asistencijama.

- What doesn't he do? - čudili su se komentatori, a imali su i pravo. Šarića je bilo svugdje i sve je radio. Kod 43-41 za Philu zabio je šest poena u nizu i njegova momčad na poluvrijeme je otišla s velikih plus 12.

Ni u trećoj dionici favorizirani Wizardsi nisu se uspjeli približiti Sixersima, prednost u trećoj četvrtini nije pala ispod deset koševa. Šarić je ubacio četiri poena. Nije da momčad iz Washingtona nije imala prilika, dobrih par minuta Sixersi nisu uspjeli spojiti dva poštena dodavanja, ali bi na kraju ipak nekako zabili.

Kao i u trećoj i u četvrtoj dionici Phila je na trenutke djelovala zbunjeno. Pokušali su sve riješiti na brzinu, a samo su dali priliku gostima da im se približe. Na njihovu sreću, ni Beal ne može sve zabiti. Zadnja minuta košarke rastegla se na bar sedam, osam minuta. 

Uz Šarića, najbolji kod domaćih bio je Robert Covington s 24 poena, a Gerald Henderson ubacio je 20. Wizardsi su imali standardno raspoloženog Walla (25 poena i 14 asistencija  ), a pucački ih je predvodio Bradley Beal (39 poena). Iako se Bogdanović nije nazabijao, ipak veseli pristojna minutaža na debiju. 

Sixersi se usput i super zabavljaju, a ni play-off nije daleko...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima