Obavijesti

Sport

Komentari 32

I jel' gorka? Ludi Fury lizao krv koja je curila iz Wilderova uha

I jel' gorka? Ludi Fury lizao krv koja je curila iz Wilderova uha
1

Fantastičnom i sjajnom predstavom Tyson Fury se opet vratio na teškaški tron osvojivši titulu WBC. Bio je puno bolji od samog početka, provocirao je Wildera svojim dugačkim rukama, a onda ga je i polizao...

VIDEO

Bam lijeva, bam desna. Deontay Wilder (35) je trpio Furyjeve (31) bombetine, a od silnih udaraca je i prokrvario. Potekla mu je krv iz uha dok ga je britanski boksač nemilice mlatio i nanio mu možda i težu ozljedu.

Pokretanje videa...

03:34

Deontay Wilder se nakon poraza zaputio u bolnicu, a liječnici sumnjaju da mu je puknuo bubnjić od silnih udaraca.

Kako je trener spasio Wildera: Tyson Fury ga je izmaltretirao
Kako je trener spasio Wildera: Tyson Fury ga je izmaltretirao

Fantastičnom i sjajnom predstavom Tyson Fury se opet vratio na teškaški tron osvojivši titulu WBC. Bio je puno bolji od samog početka, provocirao je Wildera svojim dugačkim rukama, a u nekim trenucima izazivao je Amerikanca tako što je stavljao ruke iza leđa.

Boxing: Wilder vs Fury II

Dok je Wilder bio pokriven krvlju, njih dvojica su u jednom trenutku završila u klinču. Sudac ih je pokušao razdvojiti, a onda je Fury polizao Wilderov vrat na kojem je bila krv.

Deontay Wilder v Tyson Fury II - MGM Grand

Nekima se to zgadilo, a neki su se samo nasmijali. Jer što drugo reći nego Fury, pravi zafrkant i showman. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE

Možda nekome djeluje ponižavajuće i degutantno, ali moramo priznati da je Fury dao dodatnu zanimljivost boksu. Prvo zbog svog nevjerojatnog boksačkog talenta, a onda i zbog svoje osebujnosti.

Wilderov trener je u sedmoj rundi predao meč, a iako se njegov štićenik u tome trenutku bunio, na kraju je trener bio u pravu jer je bivši prvak nakon meča završio u bolnici.

 

- Nisam dobro, ali to se događa. Danas je suparnik bio bolji, nisam posve spreman ušao u borbu, ali htio bih da me kut pustio da izađem na štitu, jer sam ratnik, ali tako je kako je. I najveći padnu i vrate se. Nema isprika, vratit ću se jači - govorio je u ringu Wilder.

Wilder završio u bolnici: Nisam htio predati nego izaći na štitu
Wilder završio u bolnici: Nisam htio predati nego izaći na štitu

I što sada, pitaju se boksački fanovi. Svi očekuju meč Anthonyja Joshue i Gypsyja Kinga, a to je potvrdio promotor Eddie Hearn. No Wilder ima u ugovoru zagarantiranu i treću borbu protiv britanskog boksača, a za odluku ima rok od 30 dana.

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu