Obavijesti

Sport

Komentari 129

I Liverpool pobijedio Arsenal, navijači jasni: 'Arsene, odlazi!'

I Liverpool pobijedio Arsenal, navijači jasni: 'Arsene, odlazi!'
1

Novi poraz ponovno je jako razljutio navijače Arsenala i 'topnici' smatraju da treba što prije otići iz kluba. Nakon što ih je Bayern razbio u Europi, Liverpool je lako upisao pobjedu u prvenstvu

VIDEO

U derbiju 27. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je na stadionu Anfield pobijedio Arsenal 3-1 skočivši na treće mjesto ljestvice. Taj je poraz ponovno jako razljutio navijače Arsenala i 'topnici' smatraju da treba što prije otići iz kluba.

VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bila je to odlična utakmica s nizom prilika na obje strane, a Liverpool je posve zasluženo slavio.

Bila je to tek druga pobjeda momčadi Jurgena Kloppa u posljednjih osam kola, dok je Arsenal upisao treći poraz u zadnja četiri kola.

Domaćin je poveo 2-0 golovima Roberta Firmina (9) i Sadia Manea (40). Arsenal je u 57. minuti smanjio golom Dannyja Welbecka, a pitanje pobjednika razriješio je Georginio Wijnaldum u sudačkoj nadoknadi nakon brze kontre. Dejan Lovren nije nastupio za Liverpool.

Liverpool je ovom pobjedom preskočio Arsenal i 'redsi' su sada treći sa 52 boda koliko ima i Manchester City na četvrtoj poziciji, ali uz slabiju razliku pogodaka, dok je Arsenal peti sa 50 bodova.

Na vrhu je Chelsea sa 63 boda, a deset manje ima Tottenham na drugoj poziciji. U nedjelju igraju Tottenham i Everton, te Sunderland i Manchester City, a kolo će u ponedjeljak zatvoriti West Ham i Chelsea.

Leicester 'leti' bez Ranierija

Aktualni engleski prvak Leicester City upisao je i drugu uzastopnu pobjedu otkako je smijenjen Claudio Ranieri, pobijedivši na svom stadionu Hull City 3-1.

Identičnim rezultatom prošlog tjedna 'lisice' su srušile i Liverpool. Sa šest bodova iz zadnja dva kola Leicester se udaljio iz opasne zone i trenutačno je na 15. mjestu sa 27 bodova, pet više od zone ispadanja.

Hull je poveo u 14. minuti golom Sama Clucasa, no domaćin je uspio izjednačiti u 28. minuti preko Christiana Fuchsa. Riyad Mahrez je u 59. minuti doveo domaćine u vodstvo, a sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Tom Huddlestone koji je u sudačkoj nadoknadi ugurao loptu u vlastitu mrežu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu