Obavijesti

Sport

Komentari 6

Zagrebaši imali sreće: Izbjegli su Barcelonu, PSG, Veszprem

Zagrebaši imali sreće: Izbjegli su Barcelonu, PSG, Veszprem
1

Rukometaši Zagreba saznali su svoje protivnike u skupini Lige prvaka u novoj sezoni. Vujovićeve igrače pomazila je sreća, ako se to tako može reći s obzirom na momčadi u ždrijebu

VIDEO

Zagreb će iduće sezone igrati u 'lakšoj' skupini Lige prvaka. Hrvatski prvak izvučen je u skupinu B zajedno s Löwenom, Kielceom, Vardarom, Meškovim, Szegedom, Celjem i Kristianstadom.

Kada se pogleda ona druga skupina jasno je da će se tamo voditi velika borba za prolazak skupine. U 'skupini smrti' su Veszprem, Barcelona, PSG, Bjerringbro, Wisla, Flensburg, Schaffhausen i Kiel.

Prvi pogled na Zagrebovu skupinu B sugerira da bi se Vujovićevi momci trebali boriti za četvrto mjesto sa Szegedom i Celjem, no poučeni iskustvom iz prijašnjih godina, ne bi trebalo iznenaditi ako Zagreb uspije ponovno srušiti ponekog velikana i uključi se u rat za neku od prve tri pozicije.

- Kada igraš Ligu prvaka ne možeš očekivati da grupa bude laka, ali gledano na papiru druga grupa izgleda dosta teža što naravno ne mora ništa značti. Dobili smo protivnike po našoj mjeri, možemo igrati sa svima i mislim da nas očekuje vrlo interesantna sezona. U svakom slučaju neće nam biti lako, ali vjerujem da će gledatelji uživati u novim uspjesima PPD Zagreba - rekao je Veselin Vujović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon toga tek kreće pravi posao jer križanje sa skupinom A bit će ubojito. Ako pretpostavimo da će ispasti Schaffhausen i Bjerringbro, dobijemo šest momčadi od kojih se ne zna koja je jača od koje. Na koga god Zagreb naleti u osmini finala, bit će vatre.

Kako god bilo, ponovno će biti izrazito teško, no Zagreb ove godine najavljuje korak više. A to je Final Four. Prošle sezone ispali su Vujovićevi igrači od PSG-a u četvrtfinalu, a u novu sezonu ulaze i s novim igračima. Otišli su Ivić, Obranović, Mihić, Stepančić, Kovačević... Došla su pojačanja po izboru Veselina Vujovića i Zagreb bi prema svemu sudeći trebao biti bolji no prošle sezone. Novi igrači hrvatskog prvaka su Darko Cingesar (lijevo krilo), David Miklavčić (desni vanjski), Matevž Skok (golman) i Igor Vori.

  • Skupina A: Veszprem, Barcelona, PSG, Bjerringbro, Wisla, Flensburg, Schaffhausen, Kiel
  • Skupina B: Löwen, Kielce, Vardar, Zagreb, Meškov, Szeged, Celje, Kristianstad 

U onom slabijem dijelu ždrijeba gdje su dvije skupine po šest momčadi također se jedna grupa izdvojila kao opasnija. U njoj je i naš Lino Červar s Metalurgom.

  • Skupina C: La Rioja, Metalurg, Čehovski Medvedi, Montpellier, Elverum
  • Skupina D: Nantes, Holstebro, Motor Zaporožje, Bešiktaš, Dinamo Bukurešt
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...