Obavijesti

Sport

Komentari 54

Ivana Španović: Želim biti kao Sandra Perković i osvojiti sve...

Ivana Španović: Želim biti kao Sandra Perković i osvojiti sve...
5

Stvarno ne znam zašto Sandra, Sara Kolak i ja ne bismo bile dobre prijateljice? Jako sam dobra i s Blankom. To što su one Hrvatice, a ja Srpkinja nema nikakve veze, kaže Ivana Španović

VIDEO

Ivana Španović bila je jedna od zvijezda Hanežkovićevog memorijala. Srpska skakačica u dalj između skokova pronašla je vrijeme za navijače pa se fotografirala s njima i dijelila autograme, a srušila je i rekord.

Ivana je slavila sa 6.96 metara, a u posljednjoj seriji skočila je 7.03 metra što joj nije priznato jer je imala pomoć vjetra. No srpska atletičarka nije se previše uzrujavala.

Na istom mitingu navijala je za Sandru Perković s kojom je dobra prijateljica.

- Želim biti kao ona. Tko ne bi htio imati takve uspjehe? Za početak moram osvojiti svjetski i olimpijski naslov. Prošle godine bila sam blizu svjetske titule, a ove nadomak olimpijskog naslova, no nisam imala sreće - rekla je Ivana, prenosi Večernji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Srpska atletičarka ne razumije čemu sva ta frka oko prijateljstva s hrvatskim sportašicama. 

- Stvarno ne znam zašto Sandra, Sara Kolak i ja ne bismo bile dobre prijateljice? Jako sam dobra i s Blankom. To što su one Hrvatice, a ja Srpkinja nema nikakve veze. Pa naši treneri su se isto tako družili u bivšoj Jugoslaviji - rekla je Ivana Španović.

Stižem na popravni

- Bilo je zadovoljstvo nastupiti u Zagrebu. Uživala sam ovdje. Na žalost, nisu mi priznali 7.03 zbog vjetra, ali nema veze, vratit ću se u Zagreb na popravni ispit - rekla je Ivana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...