Obavijesti

Sport

Komentari 82

Izborniče, jao nama ako je ovo najbolje što možemo odigrati...

Izborniče, jao nama ako je ovo najbolje što možemo odigrati...
1

NEDJELJA U 20:45 Hrvatsku rukometnu reprezentaciju u osmini finala Svjetskog prvenstva u Francuskoj čeka Egipat. Slijedi nam i putovanje u 900 km udaljeni Montpellier

VIDEO

Njemačka je izdominirala Hrvatsku, razotrkila sve limite naše momčadi i na kraju pobijedila s neugodno visokom razlikom. Jedino što je više zabrinjavajuće od svega toga je rečenica izbornika Babića na kraju priče: “Odigrali smo utakmicu na svom trenutačnom maksimumu”.

A stvarno se nadamo da to nije tako. Da se Babić prenaglio.

Nadigrali su nas

Jer ako je ovo doista najbolje što Kauboji mogu, možemo se odmah oprostiti od snova da ćemo na ovom SP-u uzeti medalju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imali smo svoju priliku na 22-20, ali nismo je uspjeli iskoristili. Puno je bilo tehničkih pogrešaka, puno isforsiranih udaraca, a razlog za to je njihova izvrsna obrana i izvrstan golman - analizirao je Babić.

U igri Hrvatske, nažalost, ništa nije bilo izvrsno. Vanjski igrači potrošili su 24 lopte za šest golova, napad je zabio samo 21 gol, a golmani su zajedno skupili samo šest obrana. Jako loše...

- Ako gledamo utakmicu u cjelini, naravno da možemo bolje, ali ponekad se i protivnika pita, bitno je koliko vam on dozvoli. Wolff je imao 46 posto obrana, a to nije malo. U brojkama, to vam je 16... - educirao je izbornik nakon utakmice u kojoj ga je njemački kolega Dagur Sigurdsson potpuno nadigrao. Hrvatska je povela 3-1 i otprilike tu negdje stala. 

Egipat mora pasti

Nijemci su odjurili na 7-3, a kod 11-5 Babić je pozvao već drugi time-out. Vrtio je postave i obrane, mijenjao golmane, tražio je rješenje, ali šanse da dođe do preokreta bile su vrlo tanke. Na kraju je prijetila i prava rezultatska katastrofa, ovih minus sedam još je i dobro s obzirom na to kako je izgledao odnos snaga na terenu.

- Tko zna, možda ovaj poraz ima i neku poruku. Vidjet ćemo sve ubrzo... - kazao je Tin Kontrec, strijelac četiri gola.

Stepančić i Štrlek zabili su po pet, ali ukupno 21 gol djeluje zaista ružno, koliko god Njemačka bila jaka, moćna, impresivna.

- Malo je to, stvarno premalo, bez obzira na sve - priznao je i Zlatko Horvat.

Dokapetan je i galamom pokušavao razbuditi suigrače, ali jednostavno nam nije išlo. Sve što smo na kraju dobili iz ove utakmice je još umorniji načeti Domagoj Duvnjak i karta za 900 kilometara udaljeni Montpellier. U nedjelju nam je protivnik Egipat, a tu utakmicu Hrvatska mora pobijediti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska