Obavijesti

Sport

Komentari 44

Izbornik: Drago mi je ako sam donio sreću hrvatskom narodu

Izbornik: Drago mi je ako sam donio sreću hrvatskom narodu
7

Ja ne volim nešto previše biti na televiziji, to mi je opterećenje. Volio bih raditi svoj posao, a ovdje bi igrači trebali biti istaknuti, rekao je izbornik Kauboja Željko Babić

VIDEO

Nisam ovo očekivao. Pripremali smo se svaki dan, za svaku utakmicu. Još sam pod dojmom, rekao je izbornik brončanih rukometaša Željko Babić nakon dočeka u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači došli čestitati Kaubojima na osvojenoj bronci

Pokretanje videa...

24sata Video 00:45

Avion s Kaubojima sletio je na Pleso u 12.30 sati.

- Mislim da sam sretan ako sam svojim djelovanjem pomogao rukometu i donio barem malo sreće hrvatskom narodu. Ja ne volim nešto previše biti na televiziji, to mi je opterećenje. Volio bih raditi svoj posao, a ovdje bi igrači trebali biti istaknuti. Oni su meni pomogli da budem bolji trener i bolji čovjek - rekao je Babić za HRT.

Hrvatsku sad čeka borba za Olimpijske igre. Kauboji su u skupini s Danskom, Norveškom i Bahreinom.

- Ne mogu obećati Rio de Janeiro. Grupa je teška i pitanje je kakvi će nam igrači biti u četvrtom mjesecu - rekao je izbornik.

Euforija je velika, ali ostaje onaj žal...

Noć je bila malo naporna, ali jako smo sretni zbog medalje. Nismo znali gdje ćemo i kako završiti. Imali smo toliko problema, a evo uzeli smo medalju, rekao je Marko Kopljar za HRT.

Jedan od hrvatskih junaka, golman Ivan Stevanović , ima samo riječi hvale za suigrače i mlade igrače koji su se priključili reprezentaciji.

- Napravili smo veliku stvar već protiv Poljske. Slava? Nije mi teško naviknuti se na to, imam ja već godina. Svi smo super, prava smo ekipa. Zaslužili smo ovu broncu. Prije par dana nismo očekivali doček, ali eto, sve je krenulo nakon Poljske - rekao je naš golman.

Jedan od otkrića prvenstva je naš pivot Marino Marić.

- Euforija je velika, ostaje malo žal zbog one utakmice protiv Španjolske. Ovo je velika stvar, uspjeli smo izgurati do kraja. Svašta se dogodilo, velik je to uspjeh. No kad dođete u polufinale, mislite da možete do kraja. Moramo izvući pouke iz toga. Ostali smo pozitivni i dobili smo zadnju utakmicu - rekao je Marić .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica