Obavijesti

Sport

Komentari 16

Izbornik: Što je sad sljedeće? Nećete mi doći na utakmicu?

Izbornik: Što je sad sljedeće? Nećete mi doći na utakmicu?
1

Bila mi je to jako teška odluka, volim ih kao svoju djecu, ali ovako više nismo mogli, kaže Ivica Tucak koji je zbog nediscipline iz reprezentacije izbacio Obradovića, Sukna i Paškvalina

VIDEO

Samovoljno se nisu pojavili na testiranju, ni na ručku, pa ni na ranije dogovorenom gostovanju na televiziji. Ne znam što je sljedeće, da se ne pojave na utakmici?

Pitao se to Ivica Tucak, izbornik vaterpolske reprezentacije. Nije bilo teško shvatiti koliko ga je pogodilo to što je morao suspendirati Sandra Sukna, Paula Obradovića i Frana Paškvalina i isključiti ih iz reprezentacije.

- Ta odluka ne mijenja moje mišljenje o njima. Volim ih svu trojicu kao svoju djecu - rekao je Tucak.

Sandra upravo tako voli i Goran Sukno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Meni se to čini predrakonski. Ali nisam prava osoba za komentar jer nemam sve informacije. Ja sam također samo pročitao što su prenijeli mediji - rekao je Sandrov otac, osvajač olimpijskog zlata iz 1984. godine.

- Čuli smo se, naravno. I Sandro je iznenađen, ali ništa više od toga nismo komentirali - dodao je Sukno stariji.

U najgoroj verziji, ako bi suspenzija ostala na snazi, Hrvatska bi otputovala u Rio na Olimpijske igre bez svojeg najboljeg igrača.

- Znam da se i to spominje, ali ima i boljih adresa od moje za to pitanje - kaže Goran Sukno.

- Pustimo to sad. Pustimo sljedeće korake - spušta loptu na zemlju Tucak, koji ne želi razgovarati o duljini suspenzije za Sukna, Obradovića i Paškvalina.

Zamjerio im je i način komunikacije. Točnije, manjak iste.

- Da su mi rekli da im se ne ide na televiziju, dogovorili bismo se da netko drugi ode. Ali to preskakanje pregleda, treninga, testiranja, ručka... Preko nekih stvari ne mogu prijeći.

I dobro da ne može. Igračima mora pokazati da se ne mogu ponašati kako god žele, pogotovo jer im ovakve stvari ne bi bile ni na kraj pameti da je na klupi Ratko Rudić. Nije ni igračima lako, daleko od toga. Većina reprezentacije već do ovog okupljanja odigrala je toliki broj utakmica da ga se ni NBA igrači ne bi posramili, a slobodne dane u sezoni broje na prste jedne ruke. Ali nestajanje s lica zemlje nije rješenje. Pogotovo ne kad su do početka Igara u Riju ostala tek četiri mjeseca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića