Obavijesti

Sport

Komentari 4

Izgubio je zub, ali ne i borbu: Želim vevanš, ma pvebit ću te

Izgubio je  zub, ali ne i borbu: Želim  vevanš, ma pvebit ću te
19

James DeGale protiv Badou Jacka u supersrednjoj kategoriji. Frcale su iskre i zubi u fantastičnom meču u Brooklynu koji je završio bez pobjednika i bez ujedinjenja IBF i WBC titule

VIDEO

Britanac James DeGale (30) pokušao je IBF pojasu pridodati i WBC titulu supersrednje kategorije, ali ostao je samo na pokušaju i bez jednog zuba.

Čekao ga je Johannes Gabriel Badou Nyberg (33), poznatiji kao Badou Jack, nositelj WBC titule, a sjajan meč u Brooklynu pred 10.000 navijača završio je remijem.

Obojica boksača bila su u nokdaunu, bio je to pravi rat u ringu, ali završilo je jedinim mogućim i pravednim ishodom, remijem koji širom otvara vrata revanšu, jedinom mogućem nastavku ovog sjajnog meča u supersrednjoj kategoriji.

Jedan od sudaca čak je dao DeGaleu pobjedu označivši 114-112 na bodovnoj kartici, ali ostala dva suca imala su 113-113 pa je meč završio bez pobjednika. Koliko je borba bila žestoka pokazuje i fotografija suca koji je imao krv na licu i na košulji.

Referee Arthur Mercante Jr has blood on his cheek and shirt  after being hit by Badou Jack

DeGale je sjajno ušao u meč, dominirao je i poslao protivnika na pod početkom borbe, a Badou Jack se vraća i preuzima kontrolu u drugom dijelu meča da bi razornom ljevicom poslao Britanca na pod u zadnjoj rundi.

DeGale je na kraju izgubio zub, ali ne i optimizam.

- Slušaj, idemo ovo ponoviti - rekao je svom protivniku.

- Što se mene tiče, može - odgovorio je Badou Jack.

DeGale u 25 borbi ima 23 pobjede uz 14 nokauta, samo jedan poraz i ovaj remi u pokušaju ujedinjenja titule. Badou Jack u 24 meča ima 20 pobjeda, od toga 12 nokauta, jedan poraz i tri remija. 

Badou Jack knocks down James DeGale Boxing: Badou Jack vs James DeGale An object is seen on the ring floor during the fight. According to reports, James DeGale lost a tooth during the match
Referee Arthur Mercante Jr is hit by Badou Jack as James DeGale looks on James DeGale and Badou Jack pose during the weigh in with Floyd Mayweather James DeGale and Badou Jack celebrate after their fight which ended in a draw
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani