Obavijesti

Sport

Komentari 13

Joshua trenirao u Institutu za sport, Kličko vjeran Alpama

Joshua trenirao u Institutu za sport, Kličko vjeran Alpama
1

Ja sam poput Mount Everesta, to je najviši vrh svijeta i to se neće promijeniti. Mene je u karijeri 'osvojilo' samo četiri boksača, ali ovaj Mount Everest i dalje stoji, kaže Kličko

VIDEO

U nogometu, kao i u drugim sportovima, vrlo je važno izabrati dobru bazu za pripreme, a tako je i u boksu. Kad svaki detalj može biti odlučujući za pobjedu, onda bez vrhunskog kampa nema uspjeha.

Anthony Joshua (27) i Vladimir Kličko (41) odlučili su se za dva potpuno drugačija koncepta. Britanac se za subotnji meč desetljeća na Wembleyju pripremao u Engleskom institutu za sport u Sheffieldu pod budnim okom Roba McCrackena, koji ga je trenirao dok je bio amater. A Joshua je u Londonu 2012. osvojio olimpijsko zlato, pa je McCracken tip koji dobro zna što radi.

 

Light S&C! 🏋🏾

Objavu dijeli Anthony Joshua (@anthony_joshua)

Engleski institut za sport zapravo je veliki sportski centar, koji koriste britanski amaterski boksači, ali i ostali sportaši, uključujući i paraolimpijce.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim vrhunske boksačke dvorane i ringa, u centru se nalazi i dvorana za odbojku, džudo, badminton i atletiku. Tu su i bazen, kašarkaški tereni, pa nema čega nema. I sve je to na jednom mjestu te se Joshua mogao u miru pripremati.

 

Changed my antique chair for a sun lounger 😁#recoverysession

Objavu dijeli Anthony Joshua (@anthony_joshua)

Kličko je ostao vjeran austrijskim Alpama. Od 2003. Ukrajinac je gost spa hotela 'Stanglwirt'. I dosad mu je uvijek bio sretan. Pobijedio je u 22 meča, prije nego je u studenom 2015. ipak poražen of Tysona Furyja.

Bez obzira na taj poraz ukrajinski boksač nije promijenio mjesto priprema. Kličko kaže da daj hotel ima sve što mu treba, ring, vreće pijeska, teniski teren i bazen.

- Pripremam se u Alpama jer, možda će zvučati arogantno, sebe doživljavam kao Mount Everest. To je najviši vrh na svijetu i to se neće promijeniti. Može ga se osvojiti u određenom dijelu godine, no kad se alpinisti popnu moraju se i spustiti i vrh opet ostaje sam. Mene je u karijeri 'osvojilo' samo četiri boksača, ali ovaj Mount Everest i dalje stoji - rekao je Ukrajinac. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu