Obavijesti

Sport

Komentari 5

Kadeti Cibone pokorili Europu! Roko Prkačin najkorisniji igrač

Kadeti Cibone pokorili Europu! Roko Prkačin najkorisniji igrač
1

Mladi košarkaši Cibone osvojili su Europsku ligu za kadete svladavši u finalu momčad Grosuplja 74-55. Roko Prkačin zabio je 26 poena i proglašen je najkorisnijim igračem turnira

VIDEO

Kadeti Cibone pod vodstvom trenera Ante Samca postali su novi prvaci Europe. U finalu Europske kadetske lige svladali su ekipu Grosuplja 74-55 (19-12, 23-11, 17-11, 15-21).

Cibosi su dominirali od samog početka utakmice. Nakon prve četvrtine imali su vodstvo od +7 (19-12) koje je do poluvremena još raslo pa se na odmor otišlo s uvjerljivih 42-23.

U drugom dijelu utakmice mladi cibosi nastavaljaju svoju dominaciju na parketu pa je razlika već na početku drugog dijela narasla na visokih +32 (57-25).

U zadnjoj četvrtini probudila se momčad Grospulja. No to nije bilo dovoljno kako bi ozbiljnije zaprijetila cibosima koji su tako uvjerljivo slavili i osigurali prvo mjesto u kadetskoj europskoj ligi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Roko Prkačin, inače sin proslavljenog košarkaša Nikše Prkačina, proglašen je kao MVP i najbolji je strijelac turnira, dok su sjajnom igrom svoje mjesto u petorci zaslužili Fran Paponja i Hrvoje Majcunić. Prkačin je postigao 26 koševa, 23 skoka i sedam asistencija.

  • Strijelci finalne utakmice: F. Paponja 13, L. Menalo 4, I. Ostrić, R. Prkačin 26, N. Svoboda 7, J. Ljubas, H. Majcunić 11, L. Buljević 13, L. Hajdinović, I. Nazor
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića