Obavijesti

Sport

Komentari 6

"Kako da moj Ivo igra kad je podloga spora kao zemlja?!"

"Kako da moj Ivo igra kad je podloga spora kao zemlja?!"
4

SLOMIO SE Karlović je protiv Argentine igrao peti meč i 2002. godine. Niti tad nije izdržao pritisak, baš kao niti sad u Areni, rekao je bivši hrvatski Davis Cup izbornik Nikola Pilić

VIDEO

Nije mi žao što se moj sin vratio u reprezentaciju, no razočaran sam jer smo pogriješili s podlogom. Pa kako netko može očekivati da će Ivini servisi biti ubojiti ako se lopta jako uspori kad odskoči od podloge, pita se Karlovićev otac Vlado.

Bio je sva tri dana u Areni, gledao je sve mečeve osim onih svojeg sina.

Pogledajte video

Pokretanje videa...

00:14

- Ne mogu ja to, previše sam napet da bih ih gledao. Izašao sam iz dvorane, nisam ga čak gledao niti na TV-u u prijenosu. Čekao sam kasnije da dođu isječci - kaže otac Vlado.

Davis Cup, Hrvatska - Argentina

"Potopljeni" teren

Ti isječci su mu bili dovoljni da vidi kako puno toga ne štima.

- Mi smo domaćini, pričamo da želimo jako brzu podlogu, a onda napravimo suprotno. Zapravo smo dobili zemlju, koju je pritom natopila kiša - rekao je Vlado.

Karlović je protiv Juan Martina del Potra imao 35 asova, s Federicom Delbonisom je pao na samo 14.

- Kakav je bio teren, Ivo bi izgubio i od izbornika Krajana. A protiv Delbonisa stalno je bio u defenzivi - kaže Vlado.

Karlovićev otac dodao je još jednu stvar koja nije išla na ruku njegovu sinu, a to su navijači.

- Ivi ne odgovara duga pauza između servisa. Pjesma navijača cijeli proces uspori za dvostruko, a to nije dobro - rekao je Vlado.

Opet kobni Argentinci

Nikola Pilić, bivši hrvatski izbornik, koji je s Hrvatskom 2005. godine osvojio Davis Cup, malo drukčije gleda na dva Karlovićeva poraza u zagrebačkoj Areni.

- Bio je to prevelik pritisak na Ivu, peti meč za pobjedu. Imao sam s njim već takvu situaciju. Igrali smo 2002. četvrtfinale, baš protiv Argentine. Ivo je izgubio oba meča, i onaj zadnji za konačnu pobjedu. Nije uspio izdržati pritisak, ni tada ni sad - istaknuo je bivši izbornik.

Pilića nije previše dirnula priča o sporoj podlozi.

Čilićeva prilika

- Ma podloga nema veze s porazom. Ivo je protiv Del Potra imao 35 asova i još, recimo, 30-40 poluasova, pa je ispalo onako kako je ispalo. Protiv Delbonisa je jako riskirao na drugi servis i to mu se obilo o glavu - rekao je Pilić.

Scenarij je trebao biti drukčiji, Karlovića su pozvali da bude spasitelj, junak, doktor za sve probleme, pogotovo nakon što se Borna Ćorić nije uspio oporaviti nakon opracije koljena. Nažalost, taj scenarij nismo gledali.

- Protiv Argentinaca smo izgubili finale nakon što Čilić nije dobio i treći set protiv Del Potra. Marin je igrao dobro, no Del Potro je igrao malo bolje. Ma on je svjetska klasa od tenisača - kaže Pilić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu