Obavijesti

Sport

Komentari 16

Kako je Parma napravila čudo: 'Jeli smo g*vna cijelo vrijeme'

Kako je Parma napravila čudo: 'Jeli smo g*vna  cijelo vrijeme'
1

Isprintao sam ovu sliku. Znate li koja je? Ona od sinoć. Na ovoj slici se nalazi sve ono što nas predstavlja. Patnja! Strah! Požrtvovnost! Na slici je sve ono što nas je dovelo ovdje, 'urlao' je Parmin kapetan Lucarelli...

VIDEO

Parma je u nedjelju uspjela ući u Serie B poslije strašne borbe kroz trećeligaško doigravanje. U finalu playoffa slomili su Alessandriju i već od sljedeće jeseni pucaju na povratak u prvoligaško društvo.

Klub je ove sezone završila na drugoj poziciji Lega Pro - Girone B, odnosno treće lige, iza neuhvatljive Venezije Pippa Inzaghija.

Uslijedilo im je potom doigravanje gdje su preko Piacenze, Lucchesea, Pordenonea i Alessandrije uspjeli sasvim zasluženo zaraditi plasman u drugu ligu.

Sezona 2017/2018, biti će jedna Serie B jako slična Serie A, sa mnogim ekipama slavne prošlosti. Promocijom Spala i...

Posted by PARMA BOYS BALKAN on Tuesday, June 20, 2017

Finale doigravanja za promociju igralo se na Fiorentininom Artemio Franchiju i 'Parmigiani' su pobijedili 2-0 golovima Scavonea (11) i Nocciolinija (67), a bila je to ujedno i posljednja utakmica njihovog kapetana Alessandra Lucarellija (39) koji odlazi u igračku mirovinu.

Upravo je on odradio motivacijski govor uoči utakmice koji je isprovocirao malo čudo. Naime, klub je prije dvije godine bio u četvrtoj ligi...

VIDEO

Motivacioni govor kapitena Parme pred veliko finale 'Play-offa Lega Pro'.

Posted by Serie A - Balkan on Wednesday, June 21, 2017

Isprintao sam ovu sliku. Znate li koja je? Ona od sinoć. Na ovoj slici se nalazi sve ono što nas predstavlja. Patnja! Strah! Požrtvovnost! Na slici je sve ono što nas je dovelo u ovo finale. Serie B je tamo na terenu, 90 minuta gdje moramo dati sve od sebe. Svu energiju i svu snagu! Sve ono što nam je ostalo moramo dati danas, a gdje ne možemo nogama, moramo ići srcem. Zato što mi to zaslužujemo i zato što smo jedna prava momčad. Jeli smo g*vna cijele godine kako bi stigli ovdje. A sada im moramo promijeniti mišljenje. I zadnja stvar... Ne znam hoću li više imati priliku za pokušati ponovno, tako da mi morate učiniti uslugu - morate me odvesti u Serie B,  monolog je prekaljenog talijanskog stopera.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića