Obavijesti

Sport

Komentari 16

Kako se ti ono zoveš? Ma ti si Jure Terzić, ne Georgi Terziev

Kako se ti ono zoveš? Ma ti si Jure Terzić, ne Georgi Terziev
6

TERZIEV U AKCIJI Znam Peteva, igrao sam protiv Dinama, a sad mi je važno samo s Hajdukom ući u Europsku ligu, kaže novo pojačanje Hajduka Georgi Terziev

VIDEO

Georgi Terziev još nije odradio ni kompletan trening s Hajdukom, a već je dobio “domaće” ime - Postirani su ga “podomaćili” i prozvali Jure Terzić.

Na debi će još malo pričekati, neće igrati u nedjelju protiv Splita.

- Prošao sam kompletne pripreme, preskočio sam samo dva treninga zbog puta u Split. Čim trener procijeni da mogu, ja sam spreman priključiti se momčadi - kazao je Terziev u svom prvom intervjuu hrvatskim medijima i otkrio kako je znao da ga Hajduk prati.

- Znao sam da su me gledali protiv BATE Borisova, no nisam razgovarao s ljudima iz Hajduka, to je obavio moj menadžer. Bilo mi je važno igrati i zato sam tražio od kluba da me puste. Igrao sam Ligu prvaka, Europsku ligu, bio sam standardan i u reprezentaciji, imam iskustva i želim pomoći Hajduku da uđe u Europsku ligu i vratiti se u reprezentaciju - rekao je Terziev.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedva čekam Poljud

Poznaje naš nogomet.

- Trenera Dinama Petev bio mi je izbornik u reprezentaciji, jako je kvalitetan trener, znam dobro i njegov Dinamo, protiv kojeg sam igrao, te Bezjaka, s kojim sam igrao u Ludogorecu... Hrvatski nogomet je jako dobar, kako klupski tako i reprezentativni.

Zna Terziev i za odnose u hrvatskom nogometu, zna da su Rijeka i Dinamo vodeći, a zna i koje su Hajdukove ambicije.

- Koliko sam vidio, ima Hajduk dobru momčad. Pogotovo ćemo jaki biti pred svojim navijačima. Gledao sam neke domaće utakmice Hajduka, atmosfera je bila zaista fantastična i veselim se vidjeti to uživo, doživjeti iz prve ruke.

Gode mu silne pohvale Krasimira Balakova.

Nitko kao Balakov

- Balakov je legenda bugarskog nogometa i njegove riječi su najbolja preporuka. Uveo me u prvu momčad, dao mi priliku u Burgosu i to mu nikad neću zaboraviti. Čuli smo se kratko, čestitao mi je i rekao da ću sigurno uživati ovdje - otkrio nam je Terziev, koji je pojasnio i odluku o dolasku u Hajduk.

- Bio sam standardan do ljeta, kad su doveli dva braniča. Želio sam igrati, nisam više htio čekati i evo me u Hajduku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi