Obavijesti

Sport

Komentari 35

Kako su igrali: Stivi u formi, a Gojun se svađa sa ženama...

Kako su igrali: Stivi u formi, a Gojun se svađa sa ženama...
3

Hrvatska je u osmini finala Svjetskog prvenstva. Treća pobjeda u isto toliko utakmica stigla je protiv Bjelorusije (31-25) i sada mirno s osiguranim drugim mjestom idemo na Čile te Njemačku

VIDEO

I treća utakmica je iza nas na Svjetskom prvenstvu. Hrvatska je i treći put pobijedila te osigurala osminu finala. Iako se u većem dijelu prvog poluvremena činilo da bi to mogla biti šetnja kroz bjelorusku obranu, da bi Babić mogao odmarati Duvnjaka te da bi neki mlađi igrači mogli dobiti više prilike, u drugom dijelu smo se počeli mučiti. Iskoristili su to Bjelorusi, približili nam se, no onda sve u svoje ruke preuzimaju najiskusniji, Duvnjak i Stevanović i odlučuju utakmicu.

Filip Ivić (3 obrane) - Nakon prve dvije utakmice danas je bio nešto slabiji, no čini se da Filip ostaje naš prvi golman i u nastavku natjecanja.

Ivan Stevanović (8) - Sjedio na klupi u prvom poluvremenu, a kad je ušao u drugom zajedno s Duvnjakom zaustavio je naš strmoglavi pad. Jedan od junaka drugog dijela

Lovro Mihić (2 gola) - Ušao je u drugom poluvremenu. Ponovio dobru partiju iz prve utakmice, za njega ima vremena. Solidan.

Manuel Štrlek (3) - Zapravo naš najkonstantniji igrač, uz Duvnjaka, naravno.

Zlatko Horvat (5) - Napokon pravi Horvat, ovo bi mogla biti vrlo važna utakmica za povratak samopouzdanja.

Josip Božić Pavletić (1) - Debitirao, zabio prvi gol i oduševio cijelu momčad.

Jakov Gojun - Zapamtili smo ga samo po tome što je pokušao nešto objasniti sutkinji. Nema se smisla sa ženama prepirati kada ti pokažu 'crveni karton'.

Stipe Mandalinić (3) - Trebao bi biti naš prvi lijevi vanjski, no zasad je to mjesto uzeo Mamić, a Stipe kad uđe, odradi svoje. Njegova bomba je neobranjiva, a to će nam trebati u nastavku SP-a.

Marko Mamić (2) - Važne minute na lijevom vanjskom s obzirom na do kraja nezaliječenog Mandalinića. I njegova snaga trebat će nam u nastavku turnira.

Domagoj Duvnjak (4) - Iako nije mislio da će igrati, ušao je na parket i s par golova bacio izbornika Bjelorusije na koljena. Uz Stevanovića naš junak drugog poluvremena.

Luka Cindrić (8) - Mogao bi Duvnjak odmarati u srijedu jer ovakav Cindrić u srijedu može sam dobiti Čileance. U prvom dijelu savršen s osam golova, u drugom dijelu stao. No zabio je osam golova i imao osam asistencija, igrač utakmice za IHF.

Luka Šebetić - Polako izbija u prvi plan na desnom vanjskom, solidno koristi minute u napadu, no u obrani je neoprezno zaradio izravni crveni karton. Nepotrebni izleti na 10 metara u obrani kažnjeni su više puta. Tu su Babić i Metličić da to ispravljaju.

Luka Stepančić (2) - Ne ide mu na ovom prvenstvu, muči se, trudi, pokušava, no gol ga neće. Krenut će i njega, mora. Trebat će nam.

Tin Kontrec (1) - Pun energije, no pomalo brzoplet, ponekad prebrz i nestrpljiv, kako u napadu tako i u obrani. Mora se smiriti jer sa svojim 'fizikalijama' može puno.

Željko Musa -  Čvrst u obrani, nešto slabiji u napadu, ali tko god na njega naleti... Uh, tom nije lako.

Lovro Jotić - Odigrao koju minutu na kraju. Za njega ima vremena.

Željko Babić - Ne izgleda to još najbolje, ali bodovi se pišu. Šteta samo što nije mogao odmoriti Duvnjaka kako je planirao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

ŠOK U PARIZU: Kauboji imali broncu u džepu pa se ugasili...
SLOVENCI SLAVE

ŠOK U PARIZU: Kauboji imali broncu u džepu pa se ugasili...

Slovenija je pobijedila Hrvatsku 31-30 za svoju prvu medalju u povijesti. Hrvatska je igrala čudesno, vodila je osam razlike, a onda je na 20 minuta 'nestala'. Poklonili smo Slovencima broncu...

On je rukometni Totti: Zlatko Horvat cijeli je život zagrebaš
ŽIVOTNA PRIČA ZLATKA HORVATA

On je rukometni Totti: Zlatko Horvat cijeli je život zagrebaš

Bilo je nekih ponuda, zvali su me i iz inozemstva, ali kad god bi došla neka ponuda, Zagrebova bi bila još bolja. I svaki put bih ostao, kazao je Zlatko dok je objašnjavao svoj cijeli jedan život u Zagrebovu dresu
Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda
IZ FRANCUSKE

Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda

Možete zamisliti kako je jučer bilo Zlatku Horvatu na sedmercu u zadnjoj sekundi za finale Svjetskog prvenstva. Poruke podrške stižu sa svih strana - Dario Šarić, Mario Mandžukić, braća Sinković...