Obavijesti

Sport

Komentari 22

Katalonci bruje o prodaji Luke: Modrića želi njegov bivši trener

Katalonci bruje o prodaji Luke: Modrića želi njegov bivši trener
1

Njemački prvak Bayern München mogao bi na kraju sezone ponuditi Real Madridu između 30 i 35 milijuna eura za hrvatskog kapetana Luku Modrića

VIDEO

Njemački prvak Bayern München mogao bi na kraju sezone ponuditi Real Madridu između 30 i 35 milijuna eura za hrvatskog kapetana Luku Modrića kako bi nadoknadio odlazak Philipa Lahma te ojačao vezni red, piše u petak španjolski portal Don Balon ne navodeći izvor informacije.

- Bayern vjeruje da bi s Modrićem osnažio vezni red u kojem bi mogla ostati rupa kada završi sezona jer je Lahm najavio odlazak. Pep Guardiola je s uspjehom bio pretvorio Lahma u igrača koji može igrati prema naprijed, a ne samo na svojoj uobičajenoj pozicji desnog beka - piše Don Balon te navodi: 

- Prva ponuda Bayerna mogla bi iznositi između 30 i 35 milijuna eura. S obzirom na dob igrača, koji će u rujnu napuniti 32 godine, mogla bi to biti dobro razmotrena ponuda od strane Real Madrida. 

Trener Bayerna Carlo Ancelotti vodio je Modrića u Real Madridu od 2013. do 2015. te su osvojili Ligu prvaka 2014. U utorak je madridska momčad izbacila njemačkog prvaka u četvrtfinalu Lige prvaka nakon produžetaka na Santiago Bernabéu. Lahm ima 33 godine i ugovor s Bayernom mu istječe u ljeto 2018.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Modrić je prije šest mjeseci produžio ugovor s Real Madridom do ljeta 2020. godine. Njegova tržišna cijena iznosi 45 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Mediji su i 2014. te 2015. spominjali interes Bayerna kada ga je vodio Pep Guardiola i zatim Carlo Ancelotti, no informacija nikada nije službeno potvrđena. Modrić je u siječnju 2016. rekao kako je ostao u kontaktu s Ancelottijem nakon njegovog odlaska iz Madrida, no priče o ponudi tada je nazvao špekulacijama.

- Nikada nismo razgovarali o mom eventualnom dolasku u Bayern - rekao je tada u jednom intervjuu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu