Obavijesti

Sport

Komentari 4

Kickboxing show u kasinu u Zagrebu: Rusi stižu prvi put

Kickboxing show u kasinu u Zagrebu: Rusi stižu prvi put
1

PROMOCIJA w5 U subotu će u trgovačkom centru Supernova u Zagrebu biti ukupno osam mečeva. Hrvatski borci nastupit će u čak sedam borbi

VIDEO

Ruska promocija W5 u subotu, 4. lipnja, u Zagrebu organizira svoju prvu priredbu u Hrvatskoj. Probrano društvo boraca nastupat će u Rebuy Stars casinu u Supernova centru. Sama priredba počinje u 18, a početak borbi na rasporedu je od 19 sati.

- Za ovu priredbu bit će ograničen broj stolova i, naravno, ograničen broj ulaznica. Borbe će biti u kasinu - rekao je Rus Sergej Čepinoga, predsjednik kickboxing organizacije W5, i nastavio:

- Sa svojim partnerima odlučili smo stvoriti jedinstven svijet, i to novi svijet u industriji zabave u istočnoj Europi. Atmosfera će biti za elitne goste. Rasvjeta i laserski šou, grafike, zvuk, zabavni elementi, sve kako bi se gosti osjećali maksimalno uključeni u spektakl.

Svjetska verzija W5 je profesionalna kickboxing promocija sa sjedištima u Bratislavi u Slovačkoj i Moskvi u Rusiji. Organizira priredbe u Europi, a eto sad stiže i u Hrvatsku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Zagrebu je ukupno planirano osam borbi. Sedam u muškoj i jedna u ženskoj konkurenciji. Nastupit će nekoliko hrvatskih boraca. Jedna od glavnih borbi večeri trebao bi biti sraz hrvatskog borca Agrona Pretenija, koji će se boriti protiv Rumunja Bogdana Nastasea.

Preteni do sada u karijeri ima 23 borbe, slavio je u 19 mečeva. Rumunj je tri godine mlađi, ali ima više borbi. Borio se 30 puta, a ima pet poraza.

Od hrvatskih boraca će probrano društvo u centru Supernova u subotu moći pogledati i Luku Tomića, Jasmina Bajrovića, Andreja Kedveša, Luku Šimića, Nikolu Crvenkovića i Denisa Bartola.

Hrvati će nastupati u svih sedam muških borbi u subotnjem spektaklu. Očekuje se da naši borci dobiju barem tri meča iako protivnici nisu nimalo lagani.

W5 se kao organizacija u svijetu borilačkih sportova pojavio prije desetak godina.

- Osnovani smo 2007., kad smo ja i moj poslovni partner Dmitrij Ivanov organizirali našu prvi zajedničku priredbu u Budvi u Crnoj Gori. Do sada smo organizirali više od 30 priredbi u mjestima poput Beča, Bratislave, Moskve, Ingolstadta, Budve, Minska te Oriola i Kaljazina u Rusiji - izjavio je Čepinoga.

Kad se priredba održavala 2007. godine u Budvi, na stadionu se okupilio 5000 gledatelja. Sad se u Zagrebu, naravno, zbog ograničenog broja ulaznica i ograničenog prostora ne može sakupiti ni približno toliko, ali organizatori ne sumnjaju kako će turnir u Hrvatskoj biti sjajan.

Ovo je prvi, a u budućnosti se u našoj zemlji mogu organizirati slične priredbe. Zasad su borbe u kasinu, a već idući put bi mogle biti u nekoj velikoj dvorani.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova