Obavijesti

Sport

Komentari 45

'Komisija za žalbe pripremila je Dinamo bolje od Ivajla Peteva'

'Komisija za žalbe pripremila je Dinamo bolje od Ivajla Peteva'
1

Hajdukova igra? Pa to može skautirati dijete iz vrtića. Samo napucavaju na Futacsa. Ako Petev ostane, prvenstva će i dalje biti neizvjesna, rekao je Joško Jeličić u emisiji Stadion na HRT-u

VIDEO

Hajduk je nakon više od devet godina slavio na Maksimiru protiv Dinama 2-0 i tako najvećim rivalima zakomplicirao borbu za naslov koju vode s Rijekom. Dinamo ima pet bodova zaostatka za Riječanima, ali nešto lakši raspored sedam kola prije kraja.

U emisiji Stadion na HRT-u Joško Jeličić i Mateo Beusan komentirali su prošlo kolo, Hajdukovu pobjedu i Rijekin kiks u Puli, kao i suđenje Vučemilovića i Jovića.

'Hajdukovu igru može skautirati dijete iz vrtića'

- Hajduk i njegovi navijači ovo su čekali godinama. No trener Carrillo i njegov stručni stožer moraju ostati čvrsto na zemlji jer Hajduk nema prepoznatljivost i ne radi ništa osim tih dugih lopti na Futacsa. Pa Hajdukovu igru mogu skautirati djeca iz vrtića. Ne znam kakva je to priprema utakmice - rekao je Joško Jeličić i nastavio:

- Petev je pokušao igrati s Antolićem između linija pa je uveo Sammira kako bi promijenio stvari. I uspio je, ali samo na pola sata. Dinamo je bio jako loš, a i takav je imao 70 posto posjeda lopte što govori da ni Hajduk nije bio posebno dobar. Ako Petev ostane na klupi Dinama tri godine, prvenstva će i dalje biti neizvjesna - smatra Jeličić, koji nimalo nije impresioniran onime što Bugarin radi u Dinamu.

- Rekao bih da je Komisija za žalbe bolje  pripremila utakmicu nego trener Petev. Pa imaš dva mjeseca za pripremu protiv Rijeke, a oni te pregaze - kaže Jeličić.

Vučemilović je pokazao tko je gazda

Podsjećamo, disciplinski sudac Prve HNL Saša Pavličić Bekić kaznio je Soudanija zbog udaranja igrača Lokomotive na temelju prijave, no nabrzaka se sastala Disciplinska komisija HNS-a i poništila je tu odluku.

Soudani je bio među najboljim igračima Dinama, imao je nekoliko fenomenalnih poteza, a prečka i Stipica spriječili su ga da opet bude junak.

Ante Vučemilović sudio je derbi i odsudio odlično.

- Nije imao lagan zadatak, ali čim je dao do znanja u sedmoj minuti žutim kartonom da je on gazda, sve je krenulo dobro - dodao je Mateo Beusan.

Davis Cup, Hrvatska - Argentina

Rijeka očito još nema menatiltet prvaka

Rijeka je imala meč loptu u Puli protiv Istre, ali odigrala je tek 1-1. 

- Rijeka je imala par zicera, bila je bolja, ali očito još nema taj mentalitet prvaka jer je kiksala svaki put nakon Dinamovog posrtaja - dodao je Jeličić.

Beusan je komentirao situaciju kod Rijekinog gola. Pomoćnik je prvo mahao glavnom sucu Franu Joviću da je zaleđe, a kad je Jović došao do njega, ovaj je promijenio odluku. Ni Joviću nije preostalo ništa drugo pa je gol priznat.

Jović je ove sezone naš najbolji sudac

- Svaka čast pomoćniku što je shvatio da je pogriješio i malo brzao s tom odlukom. Ovdje nema govora o zaleđu - rekao je Beusan i dodao:

- Jović je sudio sjajno, već četvrti, peti put u ovoj emisiji govorim da sudi najbolje u karijeri, najkonzistentniji je od svih sudaca.

Sljedeće kolo igra se već u utorak kad Dinamo gostuje kod Slaven Belupa od 18 sati, dok Rijeka dva sata kasnije dočekuje Osijek na Rujevici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu