Obavijesti

Sport

Komentari 30

Kos: Nakon nekoliko dana ćemo odlučiti je li Burić naš trener...

Kos: Nakon nekoliko dana ćemo odlučiti je li Burić naš trener...
1

Što se tiče novog trenera Hajduka potencijalni kandidati su Nenad Bjelica, Željko Kopić, Blaž Slišković, Zoran Vulić i Branko Karačić. S nekima od njih već su obavljeni razgovori

VIDEO

Ivan Kos (34) zamijenio je Marina Brbića na mjestu predsjednika Hajduka. Nepristrani Osječanin, koji kaže da nije navijač Hajduka, došao je posložiti stvari i vratiti naslov hrvatskog prvaka u Split. O tome što ga je dočekalo u Hajduku kada je pregledao sve potrebne papire rekao je za RTL.

- Puno stvari, puno posla, puno onih dobrih stvari koje me vesele. Naravno, ima onih stvari koje trebamo mijenjati, ali pred nama je lavovski posao za koji vjerujem da ćemo u najkraćem mogućem roku obaviti.

Damir Burić se nekoliko dana nije javljao, ali uspjeli su sjesti i razgovarati na kraju. Postavlja se pitanje hoće li Damir Burić voditi Hajduk i sljedeće sezone?

- Razgovarali jesmo. To je proces koji ne možemo otkloniti u jednom danu. Moramo vidjeti poklapaju li se nama vizije, ideje, ideologija novog Hajduka. To ćemo nakon par dana znati i nakon toga ćemo odlučiti je li Damir Burić naš trener.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Što se tiče odlazaka i dolazaka igrača, Kos ne očekuje puno.

- Ne očekujem puno odlazaka, a nažalost, zbog financijske situacije ne očekujem ni puno dolazaka. Ono što je želja je zadržavanje ove mladosti koju smo imali u prošloj sezoni. Na tome ćemo inzistirati i u ovoj sezoni kada naši mladi igrači mogu samo napredovati. Mislim da ćemo samo ključne pozicije morati pojačati, ali u narednim danima ćemo znati točno koja imena su u pitanju.

Hajdukovi navijači će sigurno htjeti naslov prvaka ponovo u Splitu.

- Moramo obećati (naslov) samo je pitanje kada. Na tome ćemo raditi, dugotrajan je to proces. Cilj koji želimo ostvariti ne može doći preko noći, toga svi moramo biti svjesni, ali želja je definitivno donijeti titulu prvaka ponovo u Split.

Ivan Kos ne navija za Hajduk. Kaže kako mu to pomaže u karijeri.

- Nakon ovih par dana mislim da definitivno pomaže jer potpuno neovisno i nepristrano mogu donositi odluke što mislim da je najbolje za Hajduk.

Što se tiče novog trenera Hajduka potencijalni kandidati su Nenad Bjelica, Željko Kopić, Blaž Slišković, Zoran Vulić i Branko Karačić. S nekima od njih već su obavljeni razgovori.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub