Obavijesti

Sport

Komentari 9

Kovačić: Protiv Uniteda uvijek isto. Dominiramo, ali izgubimo

Kovačić: Protiv Uniteda uvijek isto. Dominiramo, ali izgubimo
3

Chelsea je teško oštećen i na Stamford Bridgeu poražen 0-2 u derbiju s Man Unitedom. Čekaju ih dva uzastopna velika derbija, sa Tottenhamom u EPL-u i Bayernom u Ligi prvaka

VIDEO

Mateo Kovačić je neposredno nakon poraza, punog dodatne gorčine zbog sudačkih kikseva, govorio u maksimalno korektnom stilu, ne spominjući Anthonyja Taylora, VAR-sobu i ostale 'dodatne Unitedove igrače'.

Pokretanje videa...

00:27

- A ne znam... Protiv Man Uniteda uvijek isto. Dominiramo, imamo šanse, ne zabijemo, oni nas kazne i na kraju izgubimo. To nam se događalo prošle sezone, ove sezone, u Carabao kupu... Tu sigurno imamo problem - pričao je naš igrač koji je, unatoč porazu njegovog Chelseaja, odigrao još jednu sjajnu utakmicu.

- Dobro, još uvijek smo na toj četvrtoj poziciji koja vodi u Ligu prvaka. I borit ćemo se do kraja, to je jedino što nam preostaje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Premier League - Chelsea v Manchester United

O najvećem Chelseajevom problemu već je govorio i trener Frank Lampard, a i sam Kovačić: igrom se kreira puno, ali se pred protivničkim golom realizira premalo i... Zaslužene pobjede, važni bodovi klize iz ruku.

- Možda nam nedostaje malo karaktera da zabijemo kad treba, da budemo agresivniji kad protivnik ima loptu. Evo, mi igramo bolje, napadamo, dominiramo, stvaramo prigode i onda nam United iz jedne, prve njihove šanse zabije gol. To su problemi koji nas prate cijele sezone.

Opalio Batshuayija u 'dragulje': Ajoj, zabio sam mu krampone
Opalio Batshuayija u 'dragulje': Ajoj, zabio sam mu krampone

Mateo je ukratko najavio i dvije velike utakmice koje su pred Chelseajem u subotu i u utorak 25. siječnja - londonski derbi pa Liga prvaka u Münchenu:

- Imamo sve u svojim rukama, ali moramo se trgnuti i već u velikom derbiju s Tottenhamom pokazati da smo prava momčad, ona s početka sezone. Taktika? Dobro se odmoriti pa i njima i onda Bayernu pokazati koliko vrijedimo - kazao je Mateo Kovačić za Sportklub.

Uz sve realizatorske probleme koje njegova momčad ima sve je teže razumjeti kontinuiranu odluku šefa Lamparda da rutineru i svjetskom prvaku Olivieru Giroudu na travnjaku daje mizernu minutažu.

Uza sve dužno i 100 posto zasluženo poštovanje prema Tammyju Abrahamu i Michyju Batshuayiju: nogometna je nelogičnost da je pored njih dvojice Giroud tek treći napadač u sustavima (4-3-3 ili 4-2-3-1) sa jednom klasičnom špicom!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:47
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet