Obavijesti

Sport

Komentari 32

Kramarić čeka rundu: Mandžo, a da malo zamijenimo uloge?

Kramarić čeka rundu: Mandžo, a da malo zamijenimo uloge?
4

Nismo stigli popiti ovaj put, platit će Mandžukić na idućem okupljanju, nasmijao se raspoloženi Andrej Kramarić nakon što je Hrvatska uspješno prošla i gostovanje u Finskoj...

VIDEO

Javio nam se tek poslijepodne i već smo pomislili da je Mario Mandžukić platio rundu Andreju Kramariću zbog gola u Finskoj.

- Ha, ha. Nismo stigli popiti ovaj put. Ima vremena, platit će Mandžo sigurno na idućem okupljanju reprezentacije - rekao nam je prije leta u Njemačku Andrej Kramarić, jedan od najboljih asistenata Europe u ovom trenutku.

Među najboljima

- Eto, nekad su govorili da sam jedan od najboljih strijelaca u Europi, a sad sam postao jedan od najboljih asistenata u Europi. Nije loše, samo da sam u nečemu među najboljima - komentirao je Kramarić, koji je Mandžukiću odlično asistirao za vodeći gol protiv Kosova, a onda i za pobjednički gol protiv Finaca u Tampereu.

Možda da u utakmici protiv Islanda i u nastavku kvalifikacija on i Mandžo malo mijenjaju uloge.

Da Mario asistira, Krama da zabija golove.

- Ne bih imao ništa protiv toga - nasmijao se dobro raspoloženi Kramarić i nastavio:

- Morat ću to pitati Mandžu, ali ta bi promjena bila dobra.

Ante Čačić je Kramarića u ove dvije utakmice koristio na poziciji iza napadača.

- Nikad nisam bio klasični napadač. Moram priznati da mi ova pozicija jako odgovara. Prvi sam put u dvije utakmice zaredom dobio neku značajniju minutažu u reprezentaciji i odlično je ispalo. Mandžukić i ja smo se baš kliknuli protiv Kosova i Finske - dodao je Kramarić, koji ove sezone igra odlično u Bundesligi.

Malo da ja zabijam

Hoffenheim je nakon šest odigranih kola bez poraza u Bundesligi.

- Jako sam zadovoljan zbog svoje forme. Klubu zasad ide jako dobro i trebamo tako nastaviti - završio je Kramarić, koji je dosad zabio dva gola u Bundesligi.

Bio je na pravoj razini u ove dvije kvalifikacijske utakmice i sigurno će u budućnosti biti jedan od glavnih aduta Čačićeve Hrvatske. I izbornik je jako zadovoljan s onim što je dobio od Krame. Postao je glavni asistent, Andrej daje lopte s “očima”.

Mitroviću je Pique uzor

Matej Mitrović je do utakmice s Kosovom u Skadru imao samo nekoliko minuta u dresu reprezentacije, protiv Argentine 2014. Prvo je sjajno zamijenio Ćorluku protiv Kosova, zabio je i gol, a zatim je bio odličan i u Tampereu protiv Finske.

- Nadam se da ću opet dobiti poziv u reprezentaciju - kaže nam branič Rijeke i dodaje:

- Nekad sam u mlađim uzrastima igrao i zadnjeg veznog. Tko mi se sviđa od svjetskih braniča? Najviše Gerard Pique iz Barce.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba