Obavijesti

Sport

Komentari 39

Krama u Hoffenheimu: Hvala Dinamu, možda se ipak vratim

Krama u Hoffenheimu: Hvala Dinamu, možda se ipak vratim
1

SREDIO JE Hrvatski napadač Andrej Kramarić posuđen je do ljeta bundesligašu Hoffenheimu, kojega će probati spasiti od ispadanja. Uspije li, dobit će i bonus...

VIDEO

Andrej Kramarić na liječničkom je pregledu u Hoffenheimu nakon kojeg će potpisati ugovor s ovim bundesligašem. Hrvatski napadač bit će u Njemačkoj na posudbi do lipnja, odnosno do kraja sezone.

- Pokazali su veliki interes za mene, žele gol igrača, a na meni je da opravdam - rekao je Andrej Kramarić, od kojeg očekuju da ih svojim golovima ostavi u Bundesligi.

Hoffenheim je trenutačno posljednji na tablici, a o ispadanju nitko ni ne pomišlja. Podsjetimo, uoči sezone prodali su Firmina Liverpoolu za 40 milijuna eura i "puni su kao brod". Ispunili su sve financijske uvjete koje je Leicester tražio, a u ugovor su mu stavili i bonuse ako ostavi Hoffenheim u ligi.

- Želio bih zahvaliti Dinamu i Zoranu Mamiću za istinski pokazan interes da me vrate. U ljetnom prijelaznom roku, s europskim Dinamom, mogući su novi pogledi i razmišljanja o povratku u Maksimir - kaže Andrej.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dinamo ga je htio, no veliki, točnije, nepremostivi financijski uvjeti glavni su razlog što Andrej danas nije u Rovinju na pripremama s najdražim klubom. Hoffenheimu će sigurno dobro doći, kao što će Hoffenheim poslužiti Andreju da golovima i igrama izbori nastup na Euru. Pokaže li se dobrim, u što ne sumnjamo, Hoffenheim ga može otkupiti za 11 milijuna eura.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića