Obavijesti

Sport

Komentari 37

'Krivac' je Instagram: Brozović opet izbačen iz momčadi Intera

'Krivac' je Instagram: Brozović opet izbačen iz momčadi Intera
1

Trener de Boer nije ga poveo u Prag na gostovanje kod Sparte u kojem je Inter poražen 3-1, a poslije utakmice naš se reprezentativac slikao za društvenu mrežu Instagram

VIDEO

Nova utakmica, novi problem za Marcela Brozovića, kao i nova briga za izbornika Antu Čačića. Kao da ozljeda kapetana Luke Modrića nije bila dovoljna, odnosno njegovo odsustvo protiv Kosova i Finske - dodatne je probleme počeo stvarati još jedan veznjak, Marcelo Brozović.

Odigrao tek 65 minuta ove sezone

On ima tek dva upisana nastupa ove sezone u dresu Intera, s tim da je jedan završio neslavno i to protiv Hapoel Beer Sheve u Europskoj ligi 15. rujna.

Sveukupno je odigrao tek 65 minuta u tekućoj sezoni i kako stvari stoje, trener Frank de Boer nema namjeru pružiti mu veću šansu. Stvar je u stavu samog igrača koji je protiv izraelske momčadi u Europskoj ligi pokazivao znakove nezainteresiranosti, a stručnjak iz Nizozemske posebno je 'alergičan' na takav stvar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokušao se Marcelo 'spasiti' isprikama, skromnošću (putovao je vlakom na utakmicu kod Empolija), čak i pizzama, činilo se da je na dobrom putom... Ali, onda je sve pokvario.

Dok njegovi gube, on se - slika

Trener de Boer nije ga poveo u Prag na gostovanje kod Sparte u kojem je Inter poražen 3-1, a za vrijeme utakmice naš se reprezentativac slikao za Instagram s atraktivnom plavušom. Nije problem u samim fotografijama, nego u terminu istih - objavljene su dan poslije drugog poraza Intera u Europi. 

Navijači su ga ubrzo napali komentarima na društvenoj mreži, a trener De Boer bio je prilično jasan:

- Nije samo Brozović u pitanju, svi moji igrači moraju shvatiti da su društvene mreže važne, ali i istovremeno vrlo opasne. Moraju znati kad smiju koristiti Facebook ili Instagram. U ovom trenutku, nije vrijeme za korištenje istih. Potrebna nam je koncentracija, bez obzira tko je protivnik - rekao je De Boer.

 

💑

Fotografiju objavljuje Broz (@marcelo_brozovic)

De Boeru je prekipjelo, precrtao je Brozovića i za važnu utakmicu kod Rome u nedjelju...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje