Obavijesti

Sport

Komentari 25

Donna je aktivna i u izolaciji: 'Kuhamo slatko, ali zdravo...'

Donna je aktivna i u izolaciji: 'Kuhamo slatko, ali zdravo...'
1

Lijepa hrvatska tenisačica Donna Vekić odlučila je s gledateljima podijeliti svoju vještinu kuhanja. Donna vodi vlog na YouTubeu, a za vas je pripremala kruh od banane i čokolade

VIDEO

Dok traje blokada svijeta uslijed pandemije korona virusa, brojni sportaši i poznate ličnosti priliku koriste kako bi publici pokazali i neke druge vještine osim onih koje su ih proslavile.

Neki oblače i skidaju majicu dok stoje na rukama, neki tehniciraju toaletnim papirima, neki vježbaju i više nego obično, a neki pomažu unesrećenima.

Lijepa hrvatska tenisačica Donna Vekić odlučila je s gledateljima podijeliti svoju vještinu kuhanja. Donna vodi vlog na YouTubeu, a za vas je pripremala kruh od banane i čokolade.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dobro izgnječiti, promiješati, poslagati, staviti pećnicu da se grije... Nema potrebe za objašnjavanjem, Donna je sve rekla u videu koji možete pogledati u sklopu teksta.

A donosimo vam i cijeli recept. Pa, eto, narode. Navalite i u slast!

Recept i objava Donne Vekić za kruh od čokolade i banane:

"Danas u mojoj kuhinji pravimo nešto slatko ali zdravo!  Kruh s bananom i tamnom čokoladom! Pogledajte VLOG#2 na mom YT kanalu, a ovdje pratite recept!

  • 2 banane ( odstajale )
  • 3 jaja
  • 1 šalica maslaca od badema koji sam sama pripremila
  • 1 mala žlica ekstrakta od vanilije
  • 1 mala žlica sode bikarbone
  • 1/4 male žlice morske soli
  • 1/2 šalice kokosovog šećera
  • 3/4 šalice kakaa u prahu
  • 3/4 šalice nasjeckanih oraha
  • 3/4 šalice nasjeckane tamne čokolade

Zagrijte pećnicu na 160* U posudu stavite papir za pečenje i ostavite prostora neka slobodno viri van. Izgnječite dvije banane u posudi i ostavite nekoliko komada cijelih. Izmutiti jaja s maslacem od badema u smjesu. Dodajte ekstrakt vanilije , sodu bikarbonu, kakao i miješajte dok se smjesa ne ujedini.

Umiješajte u smjesu nasjeckane orahe i čokoladu, ali ostavite i dio za kraj kako biste stavili za kruh. Dodajte otopljeni maslac u smjesu. Sve dobro promiješajte i ulijte na papir za pečenje. Dodajte komade oraha i čokolade na smjesu. Pecite 50-60 min i svakako isprobajte s čačkalicom u sredini kruha kada izađe čista – kruh je gotov!

Gotov kruh ostavite da se ohladi 20-ak minuta ili jednostavno kao ja 5 min .Uživajte i dobar tek! Svakako mi javite kako vam se sviđa moj recept."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka