Obavijesti

Sport

Komentari 3

Legenda Rangersa se tukla na ulici, a žena vrištala - 'Nemoj!'

Legenda Rangersa se tukla na ulici, a žena vrištala - 'Nemoj!'
14

Iako je i sam završio na podu, Nacho je i dalje pokušao pobijediti u tučnjavi pa je tako pokušao nasrnuti još jednom na čovjeka u trenirci, ali nije uspio jer su ga njegovi prijatelji i prijateljice spriječili

VIDEO

Legenda Rangersa Nacho Novo (40) upao je u uličnu tučnjavu. U društvu su bile i žene i muškarci, a dok su Nacho i njegov prijatelj protivnika prislonili na obližnji izlog Hunter ulice škotskog grada i udarali šakama, žena je ubrzanim korakom pokušala doći do Nacha i zaustaviti ga. 

Čuje se kako mu viče:

- Nacho, nemoj, stani? Što to dovraga radiš? Recite mu da odj*be - vikala je ona, ali Nacho je bio iznimno raspoložen za tučnjavu vjerojatno nakon izlaska u East Kilbridu, pišu engleski mediji.

Iako je i sam završio na podu, Nacho je i dalje pokušao pobijediti u tučnjavi pa je tako pokušao nasrnuti još jednom na čovjeka u trenirci, ali nije uspio jer su ga njegovi prijatelji i prijateljice spriječili i odveli na drugu stranu ulice. 

POGLEDAJTE VIDEO INCIDENTA:

Pokretanje videa...

01:08

Inače, Nacho je donedavno bio vlasnik kafića nazvanog 'NN10' po njegovim inicijalima i broju na dresu za vrijeme igračke karijere. Sada je taj kafić prepustio svome poslovnom partneru i najavio kako se on okreće trenerskoj karijeri. Kafić će i dalje biti glavna točka okupljanja navijača Rangerska, ali novo ime će mu biti '3 Cheers'.

Tu je odluku donio nakon što se morao ispričati svome partneru i zaposlenicima zbog toga što je pozvao navijače da bojkotiraju taj bar statusom na društvenim mrežama. 

Soccer - Clydesdale Bank Scottish Premier League - Rangers v Motherwell - Ibrox

Inače, Novo je u Rangersima proveo šest sezona u kojima je ukupno nastupio 179 puta i zabio 47 golova, a u svojoj posljednjoj sezoni u Glasgowu uspio je osvojiti dvostruku krunu. Prije toga je s Rangersima još dva puta osvajao prvenstvo, jednom kup i jednom liga kup  Ukupno je u karijeri za sve klubove i sva natjecanja odigrao 368 utakmica i zabio 84 gola te 29 puta asistirao.

Nacho Novo illness
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani