Obavijesti

Sport

Komentari 6

Legenda upoznala legendu: 'Pa, Mirko je zvijer. Fasciniran sam'

Legenda upoznala legendu: 'Pa, Mirko je zvijer. Fasciniran sam'
13

DVA VELIKANA Steve Maxwell, legenda jiu-jitsua te jedan od najboljih fitness trenera današnjice, posjetio je Mirka Filipovića. Naš mu je borac pokazao svoje vježbe, a Amerikanac je ostao oduševljen...

VIDEO

Steve Maxwell, jedan od najboljih fitness trenera današnjice i legenda jiu-jitsua danas je posjetio našeg Mirka Filipovića u Zagrebu.

Bio je to njihov prvi susret koji je prštao od međusobnog poštovanja i divljenja.

- Uđite, uđite, samo da završim svoj trening, ne mogu početi dan bez toga. To mi je dnevni ritual - rekao je domaćin Cro Cop.

Dok je on odrađivao jutarnji trening, legendarni Maxwell obilazio je dvoranu. Dojmile su ga se 'hardcore' sprave koje je vidio, iste one koje je koristio i Bruce Lee.

Potom je Mirko istaknuo Mikea Benčića, svog bivšeg sparing partnera, a baš njega trenirao je Steve.

Scott Burr, Steveov prvi učenik kojem je dodijelio crni pojas u BJJ-u kratko je sparirao Mirku kako bi naš borac demonstrirao Steveu neke od svojih vježbi.

Maxwell je ostao oduševljen.

- Fasciniran sam Mirkovim fizičkim izgledom, nevjerojatno je velik i mladoliko izgleda u svojim godinama i s toliko borbi iza sebe.

Kad vas tim riječima opiše veličina koja je svojevremeno pripremala FBI, Brada Pitta te niz poznatih američkih ličnosti, onda ste doista impresivan sportaš.

Uz to, Maxwell će neke Mirkove vježbe primijeniti i na svojim edukacijama. Naravno, pozvao je Cro Cop Stevea kod sebe i kad sljedeći put dođe u Zagreb i najavio je dolazak na njegov seminar.

Ne bi to bilo to da Mirko nije prodao gostima nekakvu smicalicu.

Čim je Scott rekao Mirku kako ima crni pojas u BJJ-u, Cro Cop je dobio ideju.

Počeo mu je objašnjavati...

- Slušaj, najbitnije ti je rame u jiu-jitsu, pričao je Mirko Scottu kojem ništa nije bilo jasno. Potom je Mirko napeo rame da Scott dodirne i 'uvjeri se', ali brzo je završio u bolovima. Mirko ga je drugom rukom lukavo zahvatio po najbolnijem mogućem mjestu za muškarca - prepričao nam je voditelj dvorane u kojoj Steve Maxwell održava svoje seminare i čovjek koji je spojio dva velikana na istom mjestu, Petar Jurina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka