Obavijesti

Sport

Komentari 127

Leicester nastavlja briljirati: Sjajni Vardy uništio Liverpool

Leicester nastavlja briljirati: Sjajni Vardy uništio Liverpool
11

Vardy je zabio golčinu kakva se rijetko viđa za nova tri boda 'lisica'. Od ostalih utakmica City je dobio Sunderland, United Stoke, a Bilićev West Ham Aston Villu

VIDEO

Sjajni Leicester , sjajni Claudio Ranieri, sjajni Jamie Vardy ! Ovosezonska senzacija Premier lige pronašla je još jednu žrtvu i slavila protiv Liverpoola 2-0. Vardy je zabio oba gola, od kojih je prvi bio golčina kakva se rijetko viđa, za ostanak 'lisica' na prvom mjestu tablice.

Leicester je bolje otvorio utakmicu i općenito bolje izgledao na terenu u uvodnih 10 minuta. Već u drugoj minuti Riyad Mahrez se izborio za udarac sjajnom tehnikom, ali je bio neprecizan i lopta je prošla pored gola.

U 8. minuti Jordan Henderson je izgubio loptu na sredini terena, lopta je došla do Vardyja koji odlično centrira s lijeve strane na Okazakija , Japanac puca, ali Mignolet odlično brani.

Odmah u sljedećem napadu Liverpool je mogao doći do vodstva nakon što je Emre Can pucao s pet metara, ali je Schmeichel obranio. I da je zabio, gol ne bi vrijedio pošto je Nijemac bio u zaleđu. Vidjeli smo neke dobre poluprilike u prvom poluvremenu, ali niti jednu dovoljno dobru za vodstvo ijedne momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U nastavku je agresivnije krenuo Liverpool . U 48. minuti zaprijetio je Emre Can , ali je udarac ostao u bloku.

Rezultat se nije mijenjao do 60. minute, iako se utakmica igrala u visokom tempu, kada je sjajni Jamie Vardy zabio golčinu s desnog ruba Liverpoolova šesnaesterca. Vardy je sjajno pogodio loptu prije nego što je pala na travnjak i bombom probio Mignoleta za svoj prvi gol izvan kaznenog prostora u Premier ligi. Ovaj gol vrijedi pogledati nekoliko puta.

VIDEO

Englez nije stao na ovom golu. Dvanaest minuta kasnije napadač Leicestera se sjajno snašao nakon odbijene lopte, Dejan Lovren je zakasnio sa startom, a Vardy je matirao nemoćnog Mignoleta.

Leicester je ovom pobjedom ostao na vrhu Premier lige dok je Liverpool pao na osmo mjesto. 'Redsi' su u zadnjih šest utakmica primili čak 13 golova. Dejan Lovren je odigrao cijelu utakmicu.

VIDEO

Bilić nastavlja oduševljavati

West Ham je na svojem Boleyn Groundu dočekao posljednju momčad prvenstva Aston Villu. Već u 17. minuti Ayew je dobio izravni crveni karton i tako uvelike olakšao posao Bilićevoj momčadi. 'Čekićari' priliku nisu propustili te su pobijedili 2-0 golovima Antonija (58') i Kouyatea (85'). Nikica Jelavić dobio je priliku zadnjih par minuta nakon što je ušao u igru u 89. minuti.

West Ham je ovom pobjedom ostao na šestom mjestu tablice. Četvrta pozicija, koja vodi u Ligu prvaka, bježi mu za samo šest bodova .

United slavio protiv Stokea, Arsenal remizirao, City dobio

Nogometaši Manchester Uniteda napokon su došli do uvjerljive pobjede u Premier ligi. Momčad Louisa van Gaala pobijedila je Stoke City 3-0 golovima Lingarda (14'), Martiala (23') i Rooneyja (53').

Unitedov gradski rival Manchester City došao je do minimalne pobjede od 1-0 protiv Sunderlanda, a jedini gol je zabio Sergio Aguero . City je ostao na tri boda zaostatka za Leicesterom dok Arsenal nije bio te sreće.

Wengerovi izabranici nisu uspjeli pobijediti Southampton na svojem Emiratesu. Iako je Arsenal statistički bio bolja momčad, utakmica je završila bez pobjednika. 'Topnici' su ovim remijem propustili ostati na tri boda od Leicestera te ih je sad prestigao Tottenham zbog bolje gol razlike. Spomenimo da je ovo prvi put od 2009. godine da Arsenal nije uspio zabiti tri utakmice zaredom.

Rezultati 24. kola engleske Premier lige:

  • Arsenal - Southampton 0-0
  • Leicester - Liverpool 2-0
  • Norwich - Tottenham 0-3
  • Sunderland - Manchester City 0-1
  • West Ham - Aston Villa 2-0
  • Crystal Palace - Bournemouth 1-2
  • Manchester United - Stoke City 3-0
  • WBA - Swansea 1-1
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...