Obavijesti

Sport

Komentari 135

Lionel Messi postao 'plavuša': Sad slijedi trendove kao CR7

Lionel Messi postao 'plavuša': Sad slijedi trendove kao CR7
2

Lionel Messi prekinuo je svoj godišnji odmor i odlučio se ranije vratiti u Barcelonu. Na pripreme stiže s novim izgledom koji je na Instagramu otkrila njegova žena Antonella Roccuzzo

VIDEO

Leo Messi iznenadio je novim izgledom. Argentinac koji se ovoga ljeta oprostio od reprezentacije nakon novog poraza u finalu Copa Americe obojao je kosu u plavo, a fotografiju najboljeg igrača svijeta objavila je njegova žena Antonella Rocuzzo.

Messija mnogi pamte kao igrača koji se nije uklapao u stereotipe o nogometašima. Nije imao tetovaža, a jedina briga mu je bila kako slomiti protivnike na terenu, a ne koji gel koristiti i kako se što bolje namjestiti pred objektivima fotoaparata.

No čini se da se to promijenilo. Mnoge tetovaže sad mu krase tijelo, a odlučio je i obojati kosu kao što su to nedavno napravili Aaron Ramsey, Samir Nasri, Phil Jones i Marouane Fellaini. Twitter je očekivano "eksplodirao" od reakcija na 'novog Messija'.

 

cambio d look😎 #blondeboy

Fotografiju objavljuje AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88)

"Alo, Barcelona, vraćam se ranije"

Messi je prekinuo godišnji odmor i odlučio se ranije vratiti u klub kako bi bio što spremniji za novu sezonu. U Barceloni su već navikli da im se Messi vraća ranije.

Prošle godine nakon Copa Americe vratio se tjedan dana prije predviđenoga, a isto je napravio i ove godine. Javio je u klub da prekida godišnji odmor te da se želi priključiti momčadi koja putuje na mini-pripreme u Englesku.

Barcelona će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Celtica  u Dublinu 30. srpnja, a potom će 3. kolovoza odigrati utakmicu protiv engleskog prvaka Leicestera u Švedskoj. Nakon Leicestera Barcelona putuje u London gdje je čeka
susret protiv Liverpoola 6. kolovoza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...