Obavijesti

Sport

Komentari 26

Livaković: Sve zlo sa Šahtarom nije nam se vratilo sa Cityjem

Livaković: Sve zlo sa Šahtarom nije nam se vratilo sa Cityjem
4

"Dobro smo otvorili, šteta je što su nam zabili taj gol kada su nam dva igrača ležala na terenu. U drugom dijelu su oni preuzeli konce utakmice i zasluženo slavili", rekao je kapetan Dinama, Arijan Ademi

VIDEO

Gotov je Dinamov europski put za ovu sezonu. City je bio bolji u Maksimiru rezultatom 4-1, a dinamovci su odlazili s terena klonulih glava. No, svjesni su - mogli su više napraviti i sami u ranijim utakmicama, a danas je City zasluženo slavio.

Dinamov golman bio je kroz sve utakmice skupine više puta spasitelj "modre" momčadi, a tužan nakon utakmice sa Cityjem, Dominik Livaković kaže - nadali smo se da će nam se onaj peh negdje vratiti, ali nije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

10:00

- Ponosni smo na sve što smo napravili u Ligi prvaka, ali sreća nas nije htjela. Atalanta je pobijedila i ispali smo - rekao je nakon susreta golman Dinama, Dominik Livaković.

- Mislim da smo jako dobro ušli u utakmicu, držali presing, ali smo pali kada smo primili gol. Mogli su pokazati malo fair-playa i izbaciti loptu, ali to je njihova stvar - misli mladi Zadranin.

Champions League - Group C - GNK Dinamo Zagreb v Manchester City

- Nakon drugog gola Cityja se utakmica prelomila, onda i treći i četvrti, ali nemamo što tu govoriti, to je Manchester City - kratak je i jasan Livi.

- Imali smo nesreće kroz skupinu, pogotovo u nadoknadama sa Šahtarom, mislili smo da će nam se to negdje vratiti, osobito je moglo to biti danas kada smo imali sve, imali smo tih 1-0, ali eto - nije. Ali tko zna za što je to dobro, za nešto, za budućnost - rekao je na kraju Dinamov višestruki heroj, Dominik Livaković uz suzne oči i nekako, vjerojatno zadnjim atomom snage, izvukao osmijeh na svoje umorno lice, rumeno od maksimirske hladne noći.

Dinamo u 4. kolu Lige prvaka ugostio Šahtar

-Ovo su pravi momci, pravi trener. Sretan sam što sam dio ovoga, šteta je što smo ispali, ali sljedeće godine ćemo biti bolji, hrabro je rekao Arijan Ademi, kapetan Dinama koji je i u ovoj utakmici po tko zna koji put podmetnuo svoja leđa za momčad i stao igrati na poziciju koja nije njegova prirodna pozicija. No, bez obzira na neke izmjene, Dinamo nije izgledao izgubljeno.

- Dobro smo otvorili, šteta je što su nam zabili taj gol kada su nam dva igrača ležala na terenu. U drugom dijelu su oni preuzeli konce utakmice i zasluženo slavili - kaže "modri" kapetan još vruć nakon utakmice. 

Dinamo u 6. kolu Lige prvaka ugostio Manchester City

Jasno je da je Dinamo mogao i ranije doći do bolje pozicije u skupini, no ne traže dinamovci u tome izgovor.

- Imali smo u grupi i nekih pehova, istina. Protiv Šahtara smo mogli bolje odigrati sigurno, no nemamo što sada o tome razmišljati - kaže Ademi.

- Svakako želim zahvaliti i navijačima. Uz njih nam je bilo lakše igrati, a htjeli smo im se i odužiti, no nismo uspjeli - zaključio je Ari.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener