Obavijesti

Sport

Komentari 15

'Ljubomoran sam na Dinamo, a imam dvije opcije za njih...'

'Ljubomoran sam na Dinamo, a imam dvije opcije za njih...'
1

Nemamo problema s ponašanjem igrača. Mislim da smo nekad prevuše korektni i prenaivni. Osijekova klupa nikada ne vrši pritisak na suce, rekao je trener Osijeka Ivica Kulešević uoči Dinama...

VIDEO

U moru prepiranja između Dinama i Osijeka oko suđenja, stiglo je i vrijeme za pripremu te utakmice. Ova dva kluba igrat će u nedjelju od 15 sati u Gradskom vrtu. U prvom susretu u kolovozu Osječani su bili puno bolja momčad i na kraju uzeli bod (0-0), a u prošloj utakmici Dinamo je dobio 1-0.

Pokretanje videa...

02:07

Trener slavonskog prvoligaša Ivica Kulešević se pak nada da njegova momčad ipak može ovaj put do pobjede.

- Prvi od tri derbija u nizu. Protiv Dinama igramo kući, ne treba puno govoriti o njima. Postoji razlog zašto su na tablici takvi kakvi jesu. Zašto su već godinama dominanti u hrvatskoj ligi. Ljubomoran sam na način kako igraju obranu i koliko su malo golova primili. Nadam se da smo u dobrom stanju i da imamo momčad koja može odgovoriti na zahtjeve. Optimist sam, dobro radimo i treniramo, ali nismo ušli u prvenstvo onako kako smo željeli. Vjerujem u Osijek i vjerujem da možemo parirati i jednom napadačkom igrom poremetiti tu stabilnost u obrani. Nadam se da nećemo primati lake golove i da ćemo pobijediti - rekao je Ivica Kulešević.

Velika Gorica: Gorica i Osijek sastali se u 20. kolu HT Prve lige

Njegova momčad je u proljetni dio sezone ušla s dva remija, ali Kulešević je istaknuo kako ga to neće omesti. Dinamo zabija jako puno golova, ali i Osijek će igrati napadački.

- Imamo dvije opcije što se tiče postave. Jedna je napadačka, a druga je jako napadačka. Mi nismo momčad koja se može zabiti u peterac i čuvati nulu. Pokušat ćemo se nametnuti prema gore, probat ćemo spriječiti njihovu kontru. Imamo na čemu graditi naš optimizam. Dobro treniramo, dobro smo pripremljeni. S igračem manje smo dobro trčali protiv Intera. Imamo jedan jako lijepi niz od godinu dana bez poraza u Gradskom vrtu. Nadam se da ćemo nastaviti taj niz i da ćemo pobijediti - rekao je Kulešević pa progovorio i o prošloj utakmici protiv Dinama u Gradskom vrtu.

Osječani su tada bili puno bolji, imali su nekoliko prilika, ali na kraju se nisu uspjeli okititi sa sva tri boda.

- Jako smo dobro izgledali protiv njih u prvoj utakmici, bili smo blizu gola, ali nismo zabili. Oni su od tad jako napredovali, igrali su Ligu prvaka.

Slavonci imaju i jako puno problema s izostancima. Nema Lončara i Lope zbog kartona, a nekoliko igrača je i ozlijeđeno.

- Bočkaj nije oporavljen, Lončar ima kartone. Lopa također, Žaper i Jugović su se vratili u proces rada, jedan od njih će sigurno igrati. Vratio se i Šorša, Silva. 

Osijek:  Nogometaši Osijeka u 21. kolu HNL-a dočekali Inter

Lopa je u prošlom kolu protiv Intera dobio dva žuta kartona nakon samo 15 minuta igre. Kartoni su bili jasni, prvo prekršaj, a onda simuliranje, no Kulešević brani svog igrača. Također, dodao je i da je njegova momčad najkorektnija u ligi.

-  Nemamo problema s ponašanjem igrača. Mislim da smo nekad prekorektni i prenaivni. Osijekova klupa nikada ne vrši pritisak na suce. Svi se pomirimo sa sučevom odlukom. Takve individualne stvari se događaju, gledali smo tu snimku 100 puta i nitko ne može garantirati da nije bio kontakt. To je bila diskutabilna situacija, mi nismo momčad koja dobiva crvene kartone i koja folira. Mi smo najkorektnija momčad u ligi - kazao je trener Osijeka.

Zanimljivo, nije dobio niti jedno pitanje na javnu raspravu između predsjednika Osijeka Ivana Meštrovića i Dinama oko nekih sudačkih odluka koje bile suđene za ili protiv ta dva kluba.

Bit će svakako zanimljivo i u Gradskom vrtu gdje nas od 15 sati u nedjelju čeka prava poslastica.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba