Obavijesti

Sport

Komentari 7

Lloris dobije 4000 € za poraz, Neymar za autogram 82 eura!

Lloris dobije 4000 € za poraz, Neymar za autogram 82 eura!
1

Kada Sergio Agüero zabije, raduje se svaki navijač Manchester Cityja. A kada Agüero zabije svaki 15. put raduje se uprava Atletico Madrida. Zašto? Zato što dobro naplate svaki njegov 15. gol

VIDEO

Football Leaks nastavlja razotkrivati tajne i klauzule ugovora najboljih svjetskih nogometaša. Ovog puta to su učinili putem belgijskog lista Le Soir, koji je objavio zaista zanimljive, u neku ruku intrigantne podatke.

Primjerice, onaj vezan uz Tottenhamova golmana Huga Llorisa. Francuzu u ugovoru s Pijetlovima stoji da će za svaku utakmicu osim bonusa za pobjede dobiti naknadu i za poraz - 4 tisuće eura! Lloris je dobro naplatio londonsku slavu, pitanje je tko još sve od nogometaša ima ovakvu suludu klauzulu u ugovoru.

Dalje, Roberto Firmino je zahvaljujući dolasku na Anfield postao jedan od najskupljih nogometaša na svijetu. Pitate se kako ako znate da je plaćen oko 40 milijuna eura? Jednostavno, 'redsi' su u ugovor postavili otkupnu klauzulu od velikih 98 milijuna eura. I za sve vrijedi ista cijena osim za Arsenal. 'topnici' ga uopće ne mogu dobiti.

Kada Sergio Agüero zabije, raduje se svaki navijač Manchester Cityja. A kada Agüero zabije svaki 15. put raduje se uprava Atletico Madrida. Madriđani su u ugovoru o prodaji stavili zanimljivu točku po kojoj za svakih 15 golova sjajnog Argentinca dobiju 250 tisuća eura. Naizgled jednostavna i sporedna točka u ugovoru do sad im je donijela 2,1 milijuna eura. Pa ti vidi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Šećer na kraju je Brazilac Neymar, koji zarađuje gdje god stigne. Neymar na premijeri filma, Neymar na reklami za poker, Neymar će snimiti pjesmu... Za svaki od navedenih pojavljivanja u medijima Brazilac će dobiti određeni iznos. Primjerice, Neymar potpisuje autogram - 82 eura. Iznos je to koji dobije prema ugovoru Paninija koji mu omogućava 60 tisuća eura godišnje. Neymar potpiše sličicu za 82 eura, a tvrtka ju kasnije proda na tržištu u Sjevernoj Americi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...