Obavijesti

Sport

Komentari 7

Lovre: Nisam znao da možemo izvući Genk već u osmini finala

Lovre: Nisam znao da možemo izvući Genk već u osmini finala
1

Branio sam već nekoliko puta na Otoku, valjda ću idućih sezona imati i više prilike braniti po engleskim travnjacima, rekao nam je Lovre Kalinić nakon izbacivanja Tottenhama i ždrijeba osmine finala EL-a

VIDEO

Tri belgijska kluba bila su u ždrijebu osmine finala Europske lige, a kuglice su spojile ona dva koja počinju sa slovom G. Gent koji je izbacio jaki Tottenham sad čeka Genk.

Bit će to i međusobni sraz dva bivša hajdukovca. Lovre Kalinić će s Gentom igrati protiv Tina Svena Sušića i njegova Genka. Bio je Kalinić sjajan u utakmicama protiv Tottenhama.

- Branio sam već nekoliko puta na Otoku, valjda ću idućih sezona imati i više prilike braniti po engleskim travnjacima - rekao nam je Kalinić, kojemu je propao transfer u Aston Villu.

No kako je krenuo u Belgiji, ne bi bilo čudo da se priča oko njegovog transfera na Otok jednoga dana opet otvori.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam očekivao da ćemo izvući Genk jer sam mislio da je ždrijeb dirigiran. Šanse za prolazak dalje su 50-50 jer i oni dobro znaju nas, kao što i mi poznajemo njih. Ni jedna ni druga momčad neće moći previše iznenaditi što je i dobro, a i nije. U svakom slučaju, čeka nas težak ogled. Nadamo se da ćemo proći, ali smo sigurni da neće biti lako - kaže Lovre i dodaje kako će o europskim ogledima tek naknadno razmišljati.

- U nedjelju nas očekuje vrlo važna utakmica za plasman u doigravanje protiv Mouschrona. Moramo dati sve od sebe kako bi izborili mjesto među najboljim momčadima koje nam pripada. O derbiju s Genkom razmišljat ćemo nakon toga - kazao nam je Lovre, kojem bi u ogledu s Genkom mogao prijetiti bivši kolega iz Hajdukove svlačionice, Tino Sušić.

Obzirom na kasni početak utakmice, momčad Genta prenoćili su u Londonu, ujutro odradili regeneracijski trening i tek nakon ručka uputili su se natrag kući.

- Raspored je težak, o svemu se mora voditi računa pa tako i o odmoru nakon napornih utakmica. Ovdje o tome sjajno vode računa, baš je sve podređeno igračima i momčadi. Koncentriran sam samo na nogomet. Čeka nas naporan ritam, plasman preko Tottenhama malo će nam promijeniti planove, ali to su slatke brige, brzo ćemo se prilagoditi. U ožujku me čeka i reprezentativna obaveza tako da svaki slobodan trenutak moram iskoristiti za odmor i pripremu za ono što me čeka.

Mourinho želi u svojoj prvoj sezoni na klupi Manchester Uniteda osvojiti europski trofej, ali ne može baš biti presretan ždrijebom osmine finala. Ne bi “crveni vragovi” trebali imati problema protiv Rostova, ali Special One nije htio ići u Rusiju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu