Obavijesti

Sport

Komentari 48

Luka: Zidane inzistira da više pucam. Prioritet nam je liga...

Luka: Zidane inzistira da više pucam. Prioritet nam je liga...
1

Ovo je najbolja momčad u kojoj sam igrao. Ovdje sam četiri godine i mislim da je ova ekipa najbolja. Pogledamo li svaku poziciju vidjet ćemo da se za nju natječu dvojica ili trojica igrača, rekao je Modrić

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić, koji od dolaska u Real Madrid 2012. nije uspio osvojiti španjolsko prvenstvo, rekao je u subotu kako mu je to cilj ove sezone.

- Da, to je moj cilj i cilj svih nas. Real Madrid uvijek želi osvojiti Ligu prvaka, no prošlo je puno godina od kada smo osvojili prvenstvo. Zato je to prioritet ove sezone - izjavio je Modrić u Madridu nakon prvenstvene pobjede od 5-2 nad Osasunom.

Real Madrid je zadnji put osvojio prvenstvo u sezoni 2011./2012. prije nego je Modrić u kolovozu 2012. stigao iz londonskog Tottenhama.

- Dat ćemo sve od sebe da osvojimo naslov. Mi uvijek želimo sve osvojiti. Ligu prvaka, kup, superkup i sva natjecanja, no ove godine moramo biti fokusirani na ligu - naglasio je.

Nakon tri kola Real Madrid je vodeća momčad s devet bodova. Povratniku u prvu ligu Osasuni zabili su pet golova, a onda primili dva.

- Odigrali smo dobru utakmicu. Na kraju smo se malo opustili, no to je normalno. Zbog velike vrućine bilo je teško igrati. Na kraju, zadovoljni smo zbog pobjede te se nadam da ćemo tako nastaviti - rekao je hrvatski vezni igrač.

Modrić je zabio gol u 62. minuti za 5-0 udarcem s oko 20 metara. Gol je postigao dan nakon što je napunio 31 godinu.

Zahvalio je navijačima na podršci. "Želim im poručiti da ću davati sve od sebe na terenu za momčad", rekao je. Nije zaboravio pohvaliti trenera Zinédinea Zidana. "On kao trener i mi kao igrači nastavit ćemo rasti zajedno", istaknuo je.

- Ovo je najbolja momčad u kojoj sam igrao. Ovdje sam četiri godine i mislim da je ova ekipa najbolja. Pogledamo li svaku poziciju vidjet ćemo da se za nju natječu dvojica ili trojica igrača. To je jako dobro no istovremeno zahtjevno. Ne možeš se opustiti. Da bi bio na terenu uvijek moraš dati maksimum - rekao je Modrić.

Odbio je komentirati kaznu Fife, krovne svjetske nogometne organizacije, prema kojoj Real Madrid ne može kupovati i koristiti nove igrače do siječnja 2018.

- Ne želim ulaziti u tu temu. S ovom momčadi Real Madrid može nastaviti igrati puno godina bez dovođenja pojačanja - zaključio je Luka Modrić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića