Obavijesti

Sport

Komentari 40

Ma, puna nam je kapa stranaca u Dinamu, dajte domaće dečke

Ma, puna nam je kapa stranaca u Dinamu, dajte domaće dečke
1

Nemamo ništa protiv stranaca, Eduardo, Cufre, Ibanez, Etto, Koch i mnogi drugi primjer su kako se treba zalagati i igrati za Dinamo, ali Machado i Fernandes su upravo suprotno

VIDEO

Što je ovo, kakvi su sad ovo klinci, pitali su se talijanski mediji nakon Juventusa i Dinama. Ne, nisu se divili strancima, već klincima, koji su igrali bez respekta.

Nismo ksenofobični, protiv stranaca nemamo apsolutno ništa, Eduardo, Cufre, Ibanez, Etto, Koch i mnogi drugi primjer su kako se treba zalagati i igrati za Dinamo, no Fernandes i Machado su upravo suprotno - primjer kako ne treba igrati i ponašati.

Krenimo redom, Paolo Machado nije pokazao apsolutno ništa i Petev ga je već otpisao. Angelo Henriquez je posljedni gol u Europi zabio u srpnju prošle godine, u HNL-u je ove sezone, kao napadač Dinama, u 16 nastupa zabio cijelih, da još jednom provjerimo - jedan gol.

Fernandesova nonšalancija i indolencija već mu prerasta u naviku i iritira mnoge navijače, dok se kod Soudanija vidi da mu je prioritet odlazak. No njemu svaka čast za sve što je napravio u Dinamu.

Brazilcu Jonasu bi, pak, više pristajao neki borilački sport jer njegov forte su prekršaji i skupljanje žutih kartona. No, ima tu i pozitivnih primjera, a jedan od njih je Sigali. Argentinac, uostalom, kao i njegovi sunarodnjaci prije njega, Cufre i Ibanez, primjer su poštenog odnosa prema klubu. I kad bismo ovog trenutka birali stranca koji može biti primjer mladima, to je Sigali.  

I stoga je Petevova odluka o domaćim klincima jedna od najboljih koju je donio. Ante Ćorić je pokazao nedvojbenu klasu, dao svima do znanja da se novi Dinamo mora bazirati na njemu, da igra bez respekta i da je budćnost Dinama.

Filip Benković izrastao je u sjajnog stopera, pa i zadnjeg veznog, ako hoćete, dok je Dominik Livaković oduševio. Nikola Moro i Amer Gojak pokazali su Fernandesu i strancima kako se igra za klub.

I stoga, puna nam je kapa stranaca, dajte nam domaće dečke...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica