Obavijesti

Sport

Komentari 22

'Ma sve OK. Već sam zaboravio na taj nokaut, bilo pa prošlo...'

'Ma sve OK. Već sam zaboravio na taj nokaut, bilo pa prošlo...'
11

APSOLVENT U RINGU Matej Batinić (25), još ima samo diplomski na Agronomskom fakultetu. Otkako se bavi MMA-om, redoviti je student i sve je ispite dao u roku. Kaže, sve se može uz trud i odricanje

VIDEO

Vratio sam se iz Moskve, evo me doma u Zagrebu. Bilo pa prošlo, rekao nam je Matej Batinić (25), bivši prvak Hrvatske u savateu i šampion hrvatske MMA lige 2013.

Prije deset dana proslavio je rođendan, a za vikend je bio u Moskvi gdje se s Maksimom Grišinom borio u glavnom meču večeri.

Rus ga je nokautirao lijevim ‘high-kickom’, udarcem kojeg je patentirao i do savršenstva doveo jedan od najjačih nokautera u povijesti Mirko Cro Cop Filipović.

Izgledalo je dosta gadno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO

Ostao mi još samo diplomski

- Ma, sve je OK. Već sam i zaboravio na taj nokaut - rekao nam je mladi borac.

Ni prvi ni zadnji koji je doživio težak nokaut u karijeri.

Cro Cop ih je imao nekoliko, od Randlemana, Konga, Gonzage. 

- Nokaut? Ma, nije to bilo ništa tako strašno. Nije me uhvatio nespremnoga. Jednostavno, udarac je prošao i to je to. Jednostavno, od početka borbe nisam se osjećao kao inače - priča nam Matej Batinić i nastavlja:

- Plan je bio da prihvatim njegovu boprbu i da ga tjeram da radi kako bi se izmorio, pa makar zbog toga ja izgubio prvu rundu. No ja sam radio suprotno. Išao sam nazad, bio sam pasivan... - samokritičan je na svoj nastup.

- Borio sam se s jednim od najboljih poluteškaša Rusije. Vidio sam da to nisu nikakve supermeni i nepobjedivi likovi. Maksim je u naponu snage s 32 godine i više je posvećen tom sportu, meni su tek 25 - rekao nam je mladi borac.

Batinić je imao dosta dugu pauzu, a borba protiv Grišina bila mu je prva nakon pobjede nad Muhamadom Mahmićem u lipnju prošle godine. Iste godine u prosincu trebao se boriti s bivšim UFC-ovcem.

No Karlos Vemola se ozlijedio i ta je borba propala.

Kad je došao poziv za nastup u Rusiji, Matej je prihvatio bez razmišljanja.

Ispite dao u roku i bavio se MMA-om

- Ma, nisam ni ja bio potpuno spreman za ovu borbu, muči me koljeno, ali to je tako u našem sportu. Ništa neobično - dodao je Matej Batinić, kojeg ovaj poraz u Rusiji nije uzdrmao i već se sprema za sljedeći meč.

Inače, Batinić je apsolvent na Agronomskom fakultetu.

- Ostao mi je samo diplomski rad. Upisao sam i specijalistički diplomski stručni studij na Kineziološkom fakultetu. Otkako se bavim MMA-om, redoviti sam student i sve sam ispite dao u roku. Sve se može, ali potrebno je mnogo odricanja - dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram