Obavijesti

Sport

Komentari 64

Mali Boki Rapaić je zvijezda, ali ne Hajduka nego - Instagrama!

Mali Boki Rapaić je zvijezda, ali ne Hajduka nego - Instagrama!
1

Uništili su mi sina, ne daju mu da igra, kako ga treneri ne prepoznaju? - pitao se Miki, a onda ti treneri, koji ništa po Mikiju ne vrijede, par dana poslije s mlađim kategorijama Hajduka uzmu Dinamu dva Kupa...

VIDEO

Miki Rapaić sigurno nije obožavatelj Zdravka Čolića. Da je, onda bi se koji put stanom obitelji Rapaić zaorilo "cipelice, bluzice, kompletići, šeširi... Pusti, pusti modu..." I mali Boris bi više vremena provodio s loptom nego ispred ogledala. Ali eto, Miki ne voli Čolića.

Pa se prije koji dan krenuo preko medija obračunavati s kompletnom upravom Hajduka. A kad Miki priča, onda svi slušaju. Jer Miki je legenda, Miki je emocija, Miki je Split. 

- Uništili su mi sina, ne daju mu da igra, kako ga treneri ne prepoznaju? - pitao se Miki, a onda ti isti treneri, koji ništa po Mikiju ne vrijede, par dana poslije s mlađim kategorijama Hajduka uzmu Dinamu dva Kupa. I nastave s radom, jer u tim godinama najbitnije je s djecom svakodnevno raditi, ne dozvoliti im da previsoko polete. Kao što je obitelj Rapaić sad odjednom uzletjela.

- Ja sam Hajduku donio milijune, a nikad nisam uzimao proviziju - sjetio se odjednom Rapaić svojih zasluga. I istina je, Miki je stvarno zadužio Hajduk. Kako golovima i igrom, tako poslije i pri finaliziranju nekih transfera. To mu nitko ne može osporiti. Ali Mikiju nisu smetale prethodne uprave, pogotovo one iz 2000-ih kad se klub sustavno pljačkao. Smeta mu ova, jer eto, on misli da mu sin na osnovu prezimena zaslužuje mjesto u Hajduku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da vas podsjetimo, Boris Rapaić kao talentirani klinac napustio je Hajduk i otišao u milanski Inter. U dvije sezone Primavere (razvojna liga) upisao je 28 nastupa i pritom je postigao šest golova. Za napadača, priznajte, i nije neka statistika. Vjerojatno ne znate, ali još se jedan Hajdukov klinac u isto to vrijeme uputio u Italiju. Riječ je o Ivanu Prtajinu, koji je, pazite sad, u 49 nastupa za Udinese u istoj toj Primaveri zabio 22 gola. Nisu golovi jedino mjerilo, ali ovo je već impresivna statistika. 

I ove sezone ta dva mladića završe u trećoj hrvatskoj ligi u dresu Hajduka II. Dakle, nova polazišna točka. Evo, momci, izvolite se dokazati. I što se dogodi? Prtajin je na 11 golova, Rapaić na tri. Prtajin je sad na klupi prve momčadi, čeka svoju priliku. A Rapaić? Vjerojatno bira novu jaketu i traperice.

 

💀💀💀

A post shared by Boris Rapaic (@boky9) on

 

 

With romanian bitch...💙💛❤️

A post shared by Boris Rapaic (@boky9) on

 

 

Sorry for party rocking 🔫

A post shared by Boris Rapaic (@boky9) on

 

 

🤘🏼🤘🏼🤘🏼

A post shared by Boris Rapaic (@boky9) on

 

 

⚪️⚪️⚪️ 😎

A post shared by Boris Rapaic (@boky9) on

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu