Obavijesti

Sport

Komentari 78

Mandžo napokon zabio u klubu, Inter iščupao pobjedu u Milanu

Mandžo napokon zabio u klubu, Inter iščupao pobjedu u Milanu
1

MANDŽINO BUĐENJE Poslije dobrog ubačaja Kolumbijca Juana Cuadrada, Mandžo je ostao nečuvan ispred gostujućeg gola te lako poentirao u mrežu Puggionija

VIDEO

Poslije loše igre u subotnjem derbiju kod Milana i poraza 1-0, aktualni se prvak Juventus uspio ekspresno oporaviti. U goste im je stigla momčad Sampdorije koju su 'sredili' goropadnim pristupom u samo devet minuta! Bilo je već 2-0...

Mandžin prvi gol za Juve ove sezone

Na veselje svih 'mandžofila', prvi gol ove sezone za Juventus zabio je Mario Mandžukić u četvrtoj minuti. Poslije dobrog ubačaja Kolumbijca Juana Guillerma Cuadrada, Mandžo je ostao nečuvan ispred gostujućeg gola te lako poentirao u mrežu Puggionija.

Pet minuta poslije, poentirao je i Giorgio Chiellini na asistenciju Miralema Pjanića. Gosti iz Genove uspjeli su smanjiti u 57. minuti golom Schicka, no nada im je trajalo samo osam minuta. Pjanić je zabio u 65., a konačnih 4-1 postavio je, ponovo, Chiellini u 87. minuti.

Inače, od prve minute za Sampdoriju zaigrao je i napadač Ante Budimir koji je prošle sezone punio mreže u Serie B. Teren Juventus Arene napustio je u 61. kada je ušao Fabio Quagliarella.

Davljenik Crotone kaznio Sousino kockanje

Fiorentina je neočekivano kiksala na svom Artemiju Franchiju protiv davljenika, Crotonea. Završilo je 1-1. Gostujuća momčad imala je tek jedan osvojeni bod u devet odigranih kola, no večeras su 'kaznili' stav domaćeg trenera Paula Souse koji je odlučio Nikolu Kalinića ostaviti na klupi.

U utakmici koja je prekinuta na pola sata zbog natopljenog terena, poveo je Crotone u 24. minuti golom Falcinellija.

Kada je Sousa vidio da to neće ići bez našeg golgetera koji je u zadnje dvije utakmice zabio pet golova, uveo ga je u 46. minuti. Fiorentina je uspjela izjednačiti tek u 85. minuti golom stopera Danielea Astorija, dok je u posljednjim trenucima utakmice Badelj propustio dobru prigodu za preokret. Hrvoje Milić proveo je na klupi svih 90 minuta.

Brozović promašio nemoguće

Interov Marcelo Brozović odigrao je svih 90 minuta u pobjedi Intera protiv Torina, dok je Ivan Perišić to odgledao s klupe. Poveli su domaći golom, a koga drugog nego Maura Icardija. Kapetan je poentirao u 35. minuti, ali stvari na početak vraća Andrea Belotti u 63.

Ipak, Icardi ponovo zabija u 88. na asistenciju Rodriga Palacija, a vrijedi istaknuti kako je i Brozović propustio zabiti iz dvije dobre situacije. Sveukupno je odigrao vrlo dobru utakmicu pa bi se posljedično i odnosi s trenerom Frankom de Boerom trebali popraviti.

Napolijevi Ivan Strinić i Marko Rog također su na klupi protiv Empolija u pobjedi aktualnog doprvaka 2-0, kao i Ivan Vargić i Franjo Prce na domaćoj utakmici njihovog Lazija protiv Cagliarija gdje su Rimljani slavili 4-1.

U utakmici Pescare i Atalante još je jedan Hrvat na klupi - riječ je o obrambenom igraču Dariju Župariću koji je domaći poraz 0-1 također odgledao s klupe.

Roma leti na krilima Edina Džeke

Roma je uspjela preokrenuti na nezgodnom gostovanju kod Sassuola na krilima najboljeg strijelca lige, Edina Džeke. Poveli su domaći golom Paola Cannavara u 12. minuti, no u drugom je poluvremenu Džeko zabio dva komada. Prvi u 57., a drugi u 76. iz penala. Radja Nainggolan dvije minute kasnije postavio je konačnih 1-3.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu