Obavijesti

Sport

Komentari 23

'Meč će završiti nokautom, a pobijedit će Vladimir Kličko...'

'Meč će završiti nokautom, a pobijedit će Vladimir Kličko...'
1

Ivana Habazin je bivša svjetska prvakinja u velteru po IBF-u. Uvjerena je da meč između Joshue i Klička neće doživjeti 12. rundu već će Ukrajinac to riješiti ranije. Kaže da Kličkov udarac uspavljuje ljude

VIDEO

Kličko je jako dobro ‘skenirao’ Joshuu, točno zna što on radi, kako boksa i mislim da će Joshua morati promijeniti stil. Morat će se više kretati. No, Kličko ima puno više aseva u rukavu, smatra Ivana Habazin, bivša svjetska prvakinja u velteru po IBF-u.

U najavi meča gotovo svi su impresionirani udarcima Joshue. Kažu, razarač.

- Joshua nikad nije boksao više od sedam rundi, Kličko je tu iskusniji. Kod boksača uvijek postoji jedan oblik krize, barem kod mene, koji se pojavi u šestoj, sedmoj rundi, kada se osjetite malo slabijim i u tim trenucima morate izvući snagu. Što se tiče udaraca, treba pogoditi Vladimira, nije to lako. U teškoj kategoriji jedan udarac ruši svakoga, a Kličko je jednim udarcem uspavljivao ljude. Također, Kličko ima puno više takvih mečeva, nije mu novo i ima veliku želju. Jedina prednost Joshue je mladost, ali neće mu pomoći - smatra Ivana.

Meč će biti na Wembleyu, otvorenom stadionu. No ring će biti natkriven. Za vrijeme meča očekuje se temperatura između osam i deset stupnjeva, što je dosta hladno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Znači, ako nema nekog grijanja prostora boksat će na vanjskom zraku, što definitivno nije ugodno, ali s obzirom da su uvjete znali prije, spremni su na to i vjerojatno su trenirali u pripremama da se adaptiraju na takvo stanje i da im ne stvara apsolutno nikakav problem. Uostalom, Joshua je tamo, on je naviknut na takve uvjete, a Kličko se spremao u planinama, tako da je i on spreman.

Susret Muhammada Alija i Joea Fraizera nazvan je "Thrilla in Manila", meč Alija i Georgea Foremana "Rumble in the jungle". U najavi meča Joshue i Klička dominiraju termini kao "susret stoljeća", "meč svih mečeva".

- Ja ne mislim da će to biti meč stoljeća, već korektna borba. Uvjerena sam da će završiti nokautom, da se neće ni boriti 12 rundi. Očekujem inteligentni meč jer su obojica vrlo inteligentna. Neće to biti neka razmjena udaraca, kako mnogi ljudi očekuju - zaključila je Ivana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje