Obavijesti

Sport

Komentari 39

Messi moli Neymara: Nemoj u Real, vrati se kući u Barcelonu

Messi moli Neymara: Nemoj u Real, vrati se kući u Barcelonu
3

Je li došao ili je pošao? Tako bi se mogla opisati ljetna saga nastala oko Neymara i njegovog mogućeg povratka u Barcelonu. Sada se u cijelu priču upleo Real, ali u pomoć pristiže Messi...

VIDEO

Lionel Messi upleo se u ljubavni trokut između Barcelone, Real Madrida i PSG-a koji se bore oko brazilske zvijezde Neymara. Argentinac ne želi Neymara vidjeti u dresu 'los Blancosa'. Naime, Messi i Neymar su dobri prijatelji, a Leo bi bio sretan kada bi se njegov prijatelj vratio na Camp Nou.

Neymar i Messi bili su ubojit tandem u Barceloninom napadu, zajedno s Luisom Suarezom. Osim na terenu, odlično funkcioniraju i izvan njega, a Neymar je u nekoliko navrata istaknuo da mu je igranje s Messijem, puno pomoglo u karijeri. Čak i kada je odlazio  u PSG, Messi se trudio spriječiti to, no bilo bi čudno da je Neymar tada odbio najveći transfer u povijesti nogometa.

Kako prenosi Mundo Deportivo, čelnici PSG-a (Javier Bordas,  Eric Abidal i André Cury) otputovali su u Barcelonu kako bi razgovarali s katalonskim klubom koji je odavno htio sjesti zajedno za stol i saznati namjere pariškog kluba s brazilskim napadačem. Ipak, Parižani ovo nisu nazvali velikim dogovorom, nego samo običnim razgovorom o, još uvijek, svome igraču.

Celtic v Barcelona - UEFA Champions League - Group C - Celtic Park

Uz njih, i Messi je s Neymarom, prema pisanju Marce, razgovarao o tome da se vrati u Barcelonu i da zanemari pozive Reala. Osim što i Neymar sam želi doći u Barcelonu, nakon kratkog izbivanja, čini se da to žele i drugi suigrači, barem prema tvrdnji tamošnjih medija. Katalonci se ipak boje da bi PSG radije gledao Brazilca u bijelom dresu kluba iz Madrida.

Real ima dovoljno problema jer ne znaju gdje će im Gareth Bale, James Rodriguez ili  Mariano Diaz, ali nagađa se da ipak ne žele odustati niti od Brazilca.

Podsjetimo, iz Barcelone su čak potvrđivali kako do razgovora s Brazilcem nikada nije došlo, no čini se da ipak je, osobito kada se u njega uključio i Messi. A uz sve navedeno, u ponedjeljak je u Barceloni viđen i Neymarov agent.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener