Obavijesti

Sport

Komentari 18

Pero Metličić: Neću u Červarov stožer, to me uopće ne zanima

Pero Metličić: Neću u Červarov stožer, to me uopće ne zanima
5

Mene to u ovom trenutku ne zanima. Imam neke druge planove tako da ja mogu biti samo navijač, rekao je Petar Metličić, koji je zajedno s Ivanom Balićem bio dio Babićevog stožera

VIDEO

Otkako se Lino Červar vratio na klupu hrvatske rukometne reprezentacije, traju rasprave i nagađanja tko će mu biti u stručnom stožeru. Znamo tko neće.

Petar Metličić, koji je zajedno s Ivanom Balićem bio dio stožera Željka Babića.

- Mi smo svoje napravili, mene to u ovom trenutku ne zanima. Imam neke druge planove tako da ja mogu biti samo navijač - rekao je Metličić novinarima u Splitu, a za Linu je imao samo riječi hvale.

Hrvatska rukometasi Split

Angažman Červara je super stvar

- Svi znamo koje je Červar rezultate ostvario i koliko ima autoriteta i iskustva. Po meni savez je napravio dobru stvar što su njega angažirali za izbornika. On je jedan od rijetkih kapaciteta koji može voditi reprezentaciju za takvo Europsko prvenstvo jer nije samo stvar pripremiti ekipu i biti kvalitetan, pošto mislim da će biti veliki pritisak i nije to baš lako.

Metličić je istaknuo kako se Červar navikao na pritisak.

- On se s time može jako dobro nositi, a i zna kako taj pritisak maknuti s igrača. Sigurno je da će im biti jako teško jer očekivanja su velika, a to znači medalja, naravno, po najavama i po željama. Sigurno je da bi htjeli da Hrvatska osvoji europsko zlato koje nedostaje u kolekciji medalja - rekao je Metličić.

Bili smo na penal od finala

Osvrnuvši se na nedavno Svjetsko rukometno prvenstvo u Francuskoj na kojem je Hrvatska osvojila četvrto mjesto, Metličić je kazao kako to rezultatski nije bilo uopće loše.

- Gledajući na probleme koje smo imali i s ekipom s kojom smo bili na SP-u, mislim da smo u tom trenutku napravili maksimum. Naravno, kad izgubiš na onakav način (neiskorišten sedmerac u zadnjoj sekundi polufinalne utakmice protiv Norveške) sigurno je da će to ostaviti veliki trag na svima nama jer smo od finala bili udaljeni samo tim penalom. Sigurno je da ostaje žal, ali predstavili smo se u dobrom svjetlu - rekao je Metličić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače