Obavijesti

Sport

Komentari 57

Metličić: Španjolci su favoriti, ali nas se ne smije podcijeniti

Metličić: Španjolci su favoriti, ali nas se ne smije podcijeniti
1

Pa nama je cijela vanjska linija praktički rezervna, najbolji igrač nam ima problema... Bit ćemo zadovoljni da dečki pokažu karakter. Nadam se da će doći i naša prava utakmica, rekao je Metličić

VIDEO

Hrvatska nakon pobjede protiv Egipta u utorak od 20.45 sati igra protiv Španjolske za polufinale Svjetskog prvenstva. Kauboji su ponovno pokazali dva lica, sjajna predstava u prvom i blijeda u drugom dijelu u kojem 11 minuta nisu zabili gol Egiptu.

<<< ANALIZA: KAKO IGRA ŠPANJOLSKA >>>

No nitko se neće sjećati igre, piše se pobjeda i četvrtfinale.

- Potpisao bih da ovako igramo i dalje i odemo do finala. Pa nama je cijela vanjska linija praktički rezervna, najbolji igrač nam ima problema... Ma, bit ćemo zadovoljni samo da dečki pokažu karakter. Nadam se da će doći i naša prava utakmica - rekao je Petar Metličić dan nakon pobjede Kauboja protiv Egipta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Ako osjete krv, lete po terenu'

- Kod Španjolaca je dosta igrača s kojima sam i ja igrao. To znači da nisam baš toliko star. Golmani su im relativno mladi, a nositelji igre su im već u godinama. Tu su Aguinagalde, Sarmiento, Raul Entrerrios, Canellas, Gurbindo... Sve iskusni igrači i tek pokoji mladi igrač kojeg su uveli u reprezentaciju - dodao je Pero.

- Španjolci su igrali dobro u skupini, ali visili su u osmini finala. Sve je moguće na ovom prvenstvu. Igrat ćemo 6-0 obranu jer u Poljskoj nismo dobro izgledali kad smo igrali 5-1. Španjolci manje, više sve guraju na Aguinagaldea. Sve im se vrti oko pivota, ali imaju i vrhunska krila, Tomasa i Riveru te odlične golmane - kaže Metličić.

- Pripremit ćemo se za njih taktički i pokušati ih malo prestrašiti. Ako osjete krv oni lete po terenu, ali ako ih držiš pod pritiskom, već se polako povlače. Tu je naša šansa. Oni su mali favorit, ali Hrvatsku nitko ne smije podcijeniti - rekao je Metličić.

Nije mu lako sjediti na klupi.

- Nije lako sve to gledati. Ne možeš nikoga uhvatiti za vrat. No dobro, interesantno je na klupi, pogotovo na našoj - našalio se Pero, uz kojeg je bio Luka Šebetić.

- Sretan sam što sam dio ovog svega. Nadam se da ćemo proći i Španjolce. Prošli smo neke 'mine', a sad moramo odigrati jednu jaku utakmicu. Ova iznenađenja u nokaut fazi pokazala su da je sve moguće - rekao je Šebetić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

ŠOK U PARIZU: Kauboji imali broncu u džepu pa se ugasili...
SLOVENCI SLAVE

ŠOK U PARIZU: Kauboji imali broncu u džepu pa se ugasili...

Slovenija je pobijedila Hrvatsku 31-30 za svoju prvu medalju u povijesti. Hrvatska je igrala čudesno, vodila je osam razlike, a onda je na 20 minuta 'nestala'. Poklonili smo Slovencima broncu...

On je rukometni Totti: Zlatko Horvat cijeli je život zagrebaš
ŽIVOTNA PRIČA ZLATKA HORVATA

On je rukometni Totti: Zlatko Horvat cijeli je život zagrebaš

Bilo je nekih ponuda, zvali su me i iz inozemstva, ali kad god bi došla neka ponuda, Zagrebova bi bila još bolja. I svaki put bih ostao, kazao je Zlatko dok je objašnjavao svoj cijeli jedan život u Zagrebovu dresu
Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda
IZ FRANCUSKE

Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda

Možete zamisliti kako je jučer bilo Zlatku Horvatu na sedmercu u zadnjoj sekundi za finale Svjetskog prvenstva. Poruke podrške stižu sa svih strana - Dario Šarić, Mario Mandžukić, braća Sinković...