Obavijesti

Sport

Komentari 16

Metličić: Štrlek ima pravo uzeti pauzu! Pa on je u rangu Balića

Metličić: Štrlek ima pravo uzeti pauzu! Pa on je u rangu Balića
1

Kod nas je normalno da velikani poput Balića, Metličića, Lackovića, Špoljara... samo odjednom nestanu sa scene. Treba se ljepše oprostiti, naglasio je Drago Vuković

VIDEO

Kao da konferencija za medije dva dana uoči početka Eura nije bila dovoljna. Tada je Zoran Gobac opleo po Manuelu Štrleku, naglasivši:

- Štrlek je izabrao put bez povratka i više ne može igrati za Hrvatsku. Ako igrači u Kielceu ili Veszpremu ne biraju kad će igrati, s kim će igrati, bogme neće ni u hrvatskoj reprezentaciji.

Pokretanje videa...

00:15

Onda je na dan utakmice protiv Crne Gore iz HRS-a odaslano još jedno priopćenje na tu temu. Iz kojeg se vidi da je Štrlek, zapravo, postao prva žrtva nove politike saveza:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Podsjećamo da je Savez na skupštini u travnju u Zadru odlučio da je svaki igrač koji se ne odazove pozivu izbornika ili iz neopravdanih razloga odbije igrati za reprezentaciju, automatski isključen. To vrijedi za sve selekcije."

Zagreb: Lino Červar objavio popis igrača za kvalifikacijsku utakmicu EP protiv Srbije

U studiju RTL-a, koji nam donosi sliku sa Eura, okupile su se hrvatske rukometne legende. I nimalo iznenađujuće, nisu se složili s politikom Saveza (Gopca)...

- Manuel Štrlek ima kredita tražiti pauzu! Zadužio je reprezentaciju u ovih deset godina, igrao konstantno kao rijetko tko i nemamo se što ljutiti, ima pravo uzeti stanku. Jako je kvalitetan igrač, falit će nam. Druga dva krila koja imamo drugačiji su tip igrača - rekao je Petar Metličić, a Drago Vuković osvrnuo se na činjenicu da je još jedan velikan neslavno završio reprezentativnu priču:

Gobac o Štrleku: Izabrao je put bez povratka, neće se vraćati...
Gobac o Štrleku: Izabrao je put bez povratka, neće se vraćati...

- Svi mi igrači rekli bismo da nema potrebe dva dana prije utakmice tako dizati tenzije. A kod nas je normalno da Balić, Metličić, Lacković, Špoljarić... samo odjednom nestanu sa scene. Treba se ljepše oprostiti.

Novinari RTL-a izvukli su, pak, podatke da je u zadnjih deset godina na velikim natjecanjima najviše minuta odigrao - Štrlek! Ispred Duvnjaka.

Červar: Štrleku se ne trebam dodvoravati, on nije htio doći
Červar: Štrleku se ne trebam dodvoravati, on nije htio doći

Nadalje, najviše je golova zabio Štrlek, ispred Čupića i Duvnjaka. I najviše je puta u najboljoj sedmorci velikog natjecanja bio Štrlek - triput.

- Statistika je otkrila sve. Triput u sedmorci prvenstva, pa to je u rangu Balića! - naglasio je Metličić.

LEGENDARNI TRENER LINO ČERVAR MISLI KAKO ĆE HRVATSKA OPET BITI NA RUKOMETNOM VRHU SVIJETA:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše
BIRTIJA

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše

Volio bih dočekati da se isti ljudi koji se svako toliko okupe slaveći uspjeh pojedinca ili grupe sudržavljana u jednakom broju, ili plus još toliko, redovito okuplja kako bi zaštitili svoja prava. Borba za više razuma

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali
LINO ČERVAR ZA 24SATA

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali

Ja vodim bitke na terenu, a zajedno sa suprugom Klaudijom i onu životnu za njezino zdravlje. U deset situacija u finalu protiv Španjolske bili smo oštećeni, rekao nam je Lino Červar
'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'
SREBRNI 'KAUBOJ' MATANOVIĆ

'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'

Otac je bio na prvih sedam utakmica, ostali su se rasporedili. Nažalost, Stockholm je bio predaleko i preskup, pa nisu došli tamo. Dresovi? Ma, svima sam dao i više njih, kaže nam Vlado Matanović