Obavijesti

Sport

Komentari 187

Mi imamos mnogos problemos: Što se, zaboga, dogodilo Barci?

Mi imamos mnogos problemos: Što se, zaboga, dogodilo Barci?
1

Obrana: Ma koja obrana?! Pique i Umtiti večeras ne bi zaustavili ni Terkeša i Sivonjića, a kamoli Cavanija, Di Mariju i Draxlera. A tek golman? Ter Stegen je priča za sebe...

VIDEO

Hej, što je ovo?! PSG - Barcelona 4-0? Valjda 0-4? To je prva stvar koju će pomisliti svatko tko je propustio 90 minuta nogometne lekcije Parižana očajnoj Barceloni.

Kad shvate da su teletekst i portali ispravno napisali 4-0, zapitat će se, OK, kako je to moguće? Kako je PSG od redovite Barcine mušterije postao lav koji kao da je završio u rezervatu sirotih šepavih gazela koje znaju da im se sprema ono neizbježno i nemaju rješenje kako to spriječiti. Pomirili su se s krajem i čekaju da dođe...

Kako je momčad koja je do večeras bila najveći favorit za osvajanje Lige prvaka ovako razbijena na proste faktore? Krenimo redom. Trener Luis Enrique večeras se oprostio od klupe Barcelone. Nije ni svjestan što ga čeka jer ovo je bila jedna od najgorih izvedbi katalonskog diva u povijesti, barem što se tiče Lige prvaka.

Od početka utakmice bili su u podređenom položaju, PSG ih se nije bojao i bilo je očito da je njihova formacija potpuno promašena. A Luis Enrique je samo sjedio i primao šamar za šamarom. U jednom trenutku čak je i pogledao na sat kao da se pita:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Pa kad će više kraj?!'

Obrana: Ma koja obrana?! Pique i Umtiti večeras ne bi zaustavili ni Terkeša i Sivonjića, a kamoli Cavanija, Di Mariju i Draxlera. A tek golman? Ter Stegen je priča za sebe.

Taj nije obranio baš ništa.

Vezni red? Koji vezni red?! Andre Gomes je prije utakmice rekao da je on mješavina Rakitića i Inieste... Nama se čini da je on nešto između Joze Gašpara i Bulenda Biščevića. Pa kakav je to igrač, zar on vrijedi 40 milijuna eura?!

Napad? O napadu Barcelone nećemo iz poštovanja prema velikom trojcu Messi, Suarez, Neymar, samo ćemo dodati statistički podatak da Messi nije imao niti jedan kontakt s loptom u protivničkom šesnaestercu te da nije niti jedanput opalio po golu.

Bila je ovo, nemojmo se lagati, možda i najgora Barca koju smo gledali u Messijevoj eri. Još od Bayerna 2013. nitko ih nije ovako razbio i morat će pod hitno naći novog trenera. Nekoga tko će im vratiti 'tiki-taku' i dominaciju posjedom lopte. 

Braniti se, to ionako znamo, još od odlaska Puyola, jednostavno ne znaju...

Galerija: Najveći porazi Barcelone

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 187
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu