Obavijesti

Sport

Komentari 156

Milan srušio Juve: Novi Pirlo pokazao zašto ga tako zovu!

Milan srušio Juve: Novi Pirlo pokazao zašto ga tako zovu!
8

AJME, GOLČINE! Milan je nakon četiri godine pobijedio Juventus na San Siru golom Manuela Locatellija (18) kojeg su Talijani prozvali novim Pirlom. Sad znamo i zašto...

VIDEO

Milan je u velikom talijanskom derbiju srušio vodeći Juventus na San Siru! Rossoneri su slavili eurogolom mladog 18-godišnjeg veznjaka Manuela Locatellija.

Football Soccer - AC Milan v Juventus Serie A

Mlada nada talijanskog nogometa potegnula je s desne strane, a lopta je od prečke završila iza leđa Gigija Buffona. Milanu je ovo prva pobjeda protiv Juventusa nakon četiri godine. Rossoneri su zadnji put slavili protiv Stare dame 2012. godine, a tada im je trener bio Massimiliano Allegri, današnji trener Juventusa.

Sudac Juveu poništio gol nakon snimke

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Juventus je sa strašnom statistikom stigao na San Siro. U zadnjih devet utakmica sedam puta je slavio protiv Milana, a dvaput je današnjeg protivnika dobio u susretima kupa u produžecima, nakon što u 90 minuta nije bilo protivnika.

No deseta je bila sreća.

Mario Pašalić bio je na klupi Milana, kao i Mario Mandžukić na drugoj strani, ali on je dobio šansu zadnjih 15 minuta. Marka Pjace još nema zbog ozljede.

Nakon po jedne šanse na svakoj strani u pravom, tvrdom i čvrstom talijanskom derbiju, Paulo Dybala morao je van. Već nakon pola sata ozlijedio je zadnju ložu i Cuadrado je bio u igri. 

U 36. minuti Juventus je zabio preko Miralema Pjanića koji je izveo slobodnjak, ali sudac je poništio gol nakon pregleda snimke. Bonucci je zasmetao golmanu Milana, a kako je bio u zaleđu, Rizzoli je pokazao kako nema gola.

Locateliiiiiii...

Milan je poveo u nastavku prekrasnim golom Manuela Locatelli. Čak ni veliki Buffon nije tu mogao ništa. Locatelliju je to drugi gol u Seriji A iz dva udarca u okvir.

Dobra statistika...

Milan je stigao Juventusu na samo dva boda zaostatka.

Na isti zaostatak ima šansu doći i Roma koja u nedjelju dočekuje Palermo.

Serie A:

Milan - Juventus 1-0 (Locatelli 65)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi