Obavijesti

Sport

Komentari 17

Milica Dabović je davljena kao u svom spotu protiv nasilja...

Milica Dabović je davljena kao u svom spotu protiv nasilja...
1

Istina je da je Simon poslije svađe nasrnuo na mene i pretukao me. Ovo želim reći javno jer sam i sama prije dva mjeseca sudjelovala u akciji 'Stop nasilju' ne sluteći da će me stići takva sudbina, rekla je Dabović

VIDEO

Vijest o fizičkom napadu na srpsku košarkašicu Milicu Dabović potresla je sportsku javnost na ovim prostorima. Njen bivši dečko Simon Šiklić 'Simon' htio ju je zadaviti zbog srpske starlete Soraje.

- Istina je da je Simon poslije svađe nasrnuo na mene i pretukao me. Ovo želim reći javno jer sam i sama prije dva mjeseca sudjelovala u akciji Kurira 'Stop nasilju' ne sluteći da će me stići takva sudbina. Prijavila sam ga policiji, trenutno je sve na državnim organima! Hoću samo reći da nitko ne treba trpjeti nasilje - rekla je košarkašica za Kurir.

Kako je ta akcija izgledala, pogledajte ovdje.

Podsjećamo, prava drama se odvijala jučer oko 14 sati u stanu srpske reprezentativne košarkašice. Ona je prijavila policiji da ju je dečko, inače hrvatski državljanin Simon Šiklić zvan Simon, rukama stezao u predjelu vrata nanijevši joj lakše fizičke ozljede i ogrebotine na desnoj ruci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Incident su navodno izazvale fotografije koje su se pojavile u javnosti, a na njima je Simon zajedno sa starletom Sorajom. Košarkašica je poslije toga rekla srpskim medijima kako nije znala da je on izašao sa Sorajom i da joj se uopće nije javio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu