Obavijesti

Sport

Komentari 21

Miočić: I dalje sam isti Stipe i želim ponovo doći u Hrvatsku

Miočić: I dalje sam isti Stipe i želim ponovo doći u Hrvatsku
1

Miočić je otkrio i što se promijenilo od kad je postao prvak, kada ponovo planira posjetiti Hrvatsku te je li pročitao čestitku predsjednice Kolinde Grabar Kitarović

VIDEO

Novopečeni prvak UFC-ove teške kategorije Stipe Miočić dao je svoj prvi intervju za hrvatske medije nakon pobjede nad Fabricijom Werdumom. Stipe je za Fight Site otkrio kako je srušio Werduma s najprestižnijeg trona u MMA svijetu.

Miočić je otkrio i što se promijenilo od kada je postao prvak, kada ponovo planira posjetiti Hrvatsku te je li pročitao čestitku predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

- Ma sve je zapravo isto. Ja sam i dalje isti stari Stipe, a oko mene je moja obitelj. Tako da, ako ću biti iskren, ništa bitno nije drugačije. Naravno, bilo je mnogo pozitivnih reakcija, no ja sam ostao isti i uvijek ću biti takav. Možda je najveća razlika u količini medijske pažnje. Interes medija je velik, moram odrađivati mnogo intervjua i davati mnogo izjava. Cilj je pobjeđivati, napredovati i ostati na tronu - rekao je novi prvak UFC-a pa nastavio:

- U biti mi smo se jako dobro pripremili i znali smo što nas očekuje. Znali smo da će udarati ručnim serijama, da dosta radi nogama “low kickove” i naravno da će me pokušati srušiti jer je tu najbolji. To se sve pokazalo točno. Ako govorimo o iznenađenjima, iznenadio me malo svojom brzinom. Brži je na nogama nego šo sam očekivao. Zato me i dobro pogodio par puta na početku meča. Ostao sam smiren i fokusiran. No, kada me počeo ganjati po oktogonu, uspio sam pogoditi dobru desnicu i to je bilo to. Presretan sam, hvala Bogu i dalje ne mogu vjerovati da sam UFC prvak.

Naravno, uskoro planira ponovno posjetiti Hrvatsku.

- Sada samo planiram svoje vjenčanje koje će se uskoro dogoditi. U ovom trenutku samo mi je to u glavi (smijeh). No, već sam pričao sa svojom zaručnicom i željeli bi ovog ljeta doći odmoriti u Hrvatsku. Ipak, to tek treba vidjeti. Više ću znati nakon što se vjenčam i vidim koji su planovi UFC-a. Svakako da bih se što prije želio vratiti u Hrvatsku.

Stipi je na pojasu čestitala i Kolinda Grabar Kitarović.

- Nakon meča su mi menadžer i obitelj proslijedili mnoge čestitke, među njima i od Predsjednice i Vlade. Što reći na to, nego da je to nevjerojatno. Čudo… Kada sam čitao čestitku, ostao sam doslovno bez riječi. Ovim putem im se zahvaljujem, kao i svima koji su bili uz mene.

Cijeli intervju sa Stipe Miočićem možete pročitati na portalu Fight Site.

Oveerem prvi izazivač?

Alistair Overeem (36) mogao bi biti prvi izazivač Stipe Miočića. Nizozemac se 2012. godine trebao boriti za naslov protiv prvaka Juniora dos Santosa, ali je pao na doping testu. I B uzorak se pokazao negativnim - Overeem je razbijesnio glavnog čovjeka UFC-a jer je zeznuo borbu koja je trebala biti najgledanija do tada.

- Ma i više sam nego bijesan zbog ovog... Tako sam je*eno ljut da ne znam od kud da počnem. On je potpuni idiot, moron i kreten bez mozga. Ne znam što moraš imati u glavi da bi napravio nešto ovakvo - rekao je tada Dana White.

Overeem je sada, po svemu prikazanom, zaslužio priliku za naslov samo zato što je nanizao četiri pobjede protiv velikih imena UFC-ove teške kategorije. Pobijedio je Stefana Struvea, Juniora dos Santosa i Andreija Arlovskog nokautom, a Roya Nelsona jednoglasnom sudačkom odlukom.

UFC je svojim fanovima dao na izbor koga žele vidjeti kao sljedećeg izazivača Miočića. Ponuđeni odgovori su bili revanš protiv Werduma, pobjednik borbe Velasquez - Browne i Alistair Overeem. Overeem je uvjerljivo odnio pobjedu s oko 70 posto glasova.

Podsjećamo, nitko nikad u UFC-ovoj teškoj kategoriji nije obranio pojas dvije borbe zaredom. Hoće li Stipe Miočić biti prvi?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe