Obavijesti

Sport

Komentari 5

Miočić: Kažu mi da sam očajan, ja ću ih i dalje sve ušutkavati

Miočić: Kažu mi da sam očajan, ja ću ih i dalje sve ušutkavati
1

Gladniji sam od svih njih. Nitko od njih nije uložio truda koliko sam ja uložio da dođem do ove titule. Briga što moram učiniti, ali ovu titulu ne napuštam. Želim to više od njih. Kratko i jasno, kaže Stipe

VIDEO

Prvak teške kategorije UFC-a Stipe Miočić pred sobom ima novi ispit. Možda i jedan od najvažnijih do sada. 'The Firefighter' će 13. svibnja po drugi put braniti pojas prvaka, a protivnik je stari znanac Junior dos Santos. Revanš će se održati u sklopu glavne borbe večeri UFC-a 211 u Dallasu.

Teška kategorija je dobila dozu svježe krvi nakon što su Derrick Lewis i Francis Ngannou zaredali nekoliko pobjeda. Istaknuli su se kao ozbiljni kandidati za napad na sam vrh kategorije. Hrvatskoj publici ovaj dvojac posebno je zanimljiv jer se širem MMA svijetu predstavio upravo na UFC Fight Nightu 86 u Zagrebu. Obojica su tada slavila nokautima. Stipe je takvima (a i svima ostalima) imao što za poručiti.

- Slušajte, razumijem da je sve to dio promocije, ali meni nikad nitko nije davao šansu. Nitko nikad nije mislio da ću biti prvak, a pogledajte gdje sam sad. Nastavit ću ljudima dokazivati da su u krivu i to volim činiti. Obožavam to. Želim da mi kažete koliko sam očajan, kako ću završiti nokautiran i kako sam imao sreće tijekom cijele karijere. To je u redu, prihvatit ću to te vas i dalje ušutkavati - jasan je bio Stipe.

Titulu misli držati još neko vrijeme, a ako ju uspije obraniti protiv Cigana, nedostajat će mu još jedna za povijesni pothvat. Nitko nikad u povijesti teške kategorije UFC-a nije obranio titulu tri puta zaredom.

- Gladniji sam od svih njih. Nitko od njih nije uložio truda koliko sam ja uložio da dođem do ove titule. Briga što moram učiniti, ali ovu titulu ne napuštam. Želim to više od njih. Kratko i jasno.

Trenira s bivšim prvakom

Pripreme za obranu naslova su u punom jeku. Bivši prvak srednje kategorije Chris Weidman ugostio je Miočića u svojoj dvorani u New Yorku gdje su zajedno trenirali.

Miočić je tamo trenirao i s Gianom Villanteom, još jednim UFC-evim borcem. Sliku je objavio na Instagramu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica