Obavijesti

Sport

Komentari 35

Mirko: Bit će krvavo u Japanu, vratili su najokrutnija pravila...

Mirko: Bit će krvavo u Japanu, vratili su najokrutnija pravila...
6

LAKTOVI, GAŽENJE Radi se o starim Pride-ovim pravilima, dozvoljeni su "soccer kickovi", gaženje, koljena u glavu u parteru, a uz to su ubacili i laktove, kaže Mirko Filipović

VIDEO

Mirko Filipović vraća se u ring. To je manje, više poznato svima. Legendarni Cro Cop borit će se u Japanu na turniru na kojem će biti i Brazilac Wanderlei Silva.

Obojica bi trebala imati automatski prolaz u drugu rundu i završnicu turnira koja se održava 29. i 31. prosinca u Super Areni u gradu Saitami.

Mirko je ranije otkrio kako se vraća MMA borbama jer mu je nanesena sportska nepravda te da to nema nikakve veze s novcem.

U nešto ležernijem tonu, Cro Cop je objavio video na Facebooku u kojem iz kreveta sa sparing partnerom Stipom Drvišem priča o svom povratku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najokrutnija pravila do sad

- Odlučio sam prihvatiti Rizinovu ponudu, japanske organizacije legendarnog Pride-a. Nakon što sam objavio kraj karijere zvali su me sa svih kontinenata, ali sve sam odbio. Nije mi to bilo napeto niti sam imao želju - počeo je Mirko i nastavio.

- Nakon razgovora s vlasnikom Rizina, nekadašnjim vlasnikom i prvim čovjekom Pride-a s kojim sam imao odličnu suradnju, poslovnu i prijateljsku, odlučio sam nastupiti na turniru teškaša i to je to. Rizin je napravio suradnju s više manje svim relevantnim organizacijama, osim naravno UFC-a. Tako da će tu biti prvaci tih ogranizacija i to će dati kredibilitet eventu - priča naš borac iz tokijskog hotela.

- Bit će krvavo. Pride-ova najokrutnija pravila do sada. Radi se o starim Pride-ovim pravilima, dozvoljeni su udarci nogom u glavu dok je protivnik na podu, gaženje, koljena u glavu u parteru i plus laktovi, to prije nije bilo dozvoljeno.

Igor Kralj/PIXSELL

Nisam lovio Pokemone

Mirko se javio iz hotela koji mu budi lijepa sjećanja. U Japanu je stekao status legende.

- Ovo je 56. put da sam u Japanu kao borac. Većinu svojih borbi u Japanu odradio sam odlazeći upravo iz ovog hotela - rekao je Cro Cop.

Hrvatski borac za kraj je prekinuo nagađanja da lovi Pokemone. 

- Mislio sam da ljudi razumiju da je to zafrkancija. Otkud bih ja tražio Pokemone?! - dodao je Mirko, koji je uoči odlaska u Japan objavio video u kojem se sprda s ljudima koji trčkaraju s mobitelima tražeći virtualna džepna čudovišta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram