Obavijesti

Sport

Komentari 69

Cro Cop: Oproštajni meč samo ako uspijem sanirati koljeno...

Cro Cop: Oproštajni meč samo ako uspijem sanirati koljeno...
2

ODLAZAK NEUNIŠTIVOG BORCA Mirko Filipović potvrdio je u Dnevniku Nove TV kako je definitivno došao do kraja svoje karijere. Ovo je bio moj zadnji turnir, rekao je legendarni borac

VIDEO

Ono što je jučer po povratku u Hrvatsku najavio, danas je i službeno potvrdio. U intervju na Dnevniku Nove TV naš borac Mirko 'Cro Cop' Filipović najavio je odlazak u mirovinu.

Oproštajni meč samo ukoliko sanira koljeno

- Ovo je definitivno moj zadnji turnir, zadnje veliko natjecanje. Ovo je kraj moje karijere. Eventualno dolazi u obzir oproštajni meč ako saniram koljeno - rekao je Mirko Filipović u Dnevniku Nove TV.

Mirko je nakon osvajanja Rizina otkrio kako se u polufinalu i finalu borio ozlijeđen. Nateklo mu je stopalo nakon borbe protiv King Moa, a problemi s koljenom za Cro Copa su već uobičajena stvar.

Priznaje kako mu je to bilo poput pakla.

- Razgovorao sam doktorom Hudecom koji me osam puta operirao, bit ću pametniji oko koljena. Tu je sve potrgano. Nikad više ne želim takav pakao - rekao je Mirko.

Tvrdi, ovo je definitivno kraj njegove velebne karijere.

- Dao sam svoj maksimum, iako sam već par puta najavljivao kraj, ali ovaj put je to to.

Želja mu je odraditi posljednji, oproštajni meč. I to u Japanu.

- Oproštajni meč želim u Japanu, pred svojom publikom u svojoj drugoj domovini, ali samo ako uspijem sanirati koljeno. Išao sam preko granica boli, bile su to najnapornije pripreme za mene u trenažnom smislu - govori Cro Cop pa otkriva što planira u budućnosti:

- Bavit ću se sportom. Neki stranci su mi se već javili, možda ću raditi s njima. Ne vidim se u otvaranju nekog kluba i radu s rekreativcima. Sport, trening je sastavni dio mog života - jasna je legenda.

Podsjećamo, prilikom povratka u domovinu legendarni Mirko najavio je kraj svoje karijere.

- Najavio sam to, ovo sam dogovorio za ovaj turnir, nisam siguran da će zdravlje ovo izdržati. Nisam siguran da će mi koljeno to izdržati. Hrskavica je u jako lošem stanju.

U dvije minute pokorio je Saitamu

Trebale su mu svega dvije minute da osvoji Rizinov Grand Prix u Super Saitama Areni. Mirko Filipović osvojio je Rizinov Grand Prix turnir u Super Saitama Areni u Japanu! U finalnoj borbi Cro Cop je svladao iranskog hrvača Amira Aliakbarija tehničkim nokautom nakon briljantnog lijevog krošea!

Emocije su bile jače od legende hrvatskog sporta. Pustio je suzu - i zaslužio. U 43. godini obračunati se s majstorima kao što su King Mo, Baruto i Aliakbari doista je podvig vrijedan divljenja za koji će inkasirati 300.000 dolara, pojas, trofej, zlatnu medalju, vrijedan ručni sat optočen dijamantima i krstarenje.

Iranac je imao taktiku tražiti što više kontakta, na način kakav je izmorio Rusa Valentina Moldavskog i došao do pobjede sudačkom odlukom u polufinalu. Ali Mirko je na svaki nalet pravovremeno reagirao i izbjegao klinč. Aliakbari nije mogao doći sebi kad ga je Mirko pogodio ljevicom. Namirisao je Cro Cop krv i brzo završio borbu.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka