Obavijesti

Sport

Komentari 7

'Modri' razbili Triglav: Hodžić, Gojak, Machado i Olmo strijelci

'Modri' razbili Triglav: Hodžić, Gojak, Machado i Olmo strijelci
5

Dinamo je već u ranoj fazi utakmice, u prvih 20 minuta slomio suparnika. Amer Gojak načeo je slovenskog drugoligaša u 11. minuti, samo četiri minute kasnije za 2:0 pogodio je Dani Olmo...

VIDEO

Dinamo se bez problema obračunao s vodećom momčadi Druge slovenske lige; Triglavu iz Kranja zabijali su Armin Hodžić, Paulo Machado, Amer Gojak i Dani Olmo.

Nogometaši Dinama danas su u Rovinju odradili prvu pripremnu utakmicu, te bez većih problema svladali (4:1) Triglav iz Kranja. Ivajlo Petev u ovom je dvoboju koristio usluge 22 igrača.

Triglav iz Kranja vodeća je momčad Druge slovenske lige, ali u dvoboju protiv razigranih Zagrepčana nisu imali nikakve prilike.

Dinamo je već u ranoj fazi utakmice, u prvih 20 minuta slomio suparnika. Amer Gojak načeo je slovenskog drugoligaša u 11. minuti, samo četiri minute kasnije za 2:0 pogodio je Dani Olmo, dok je na 3:0 već u 19. minuti povisio Armin Hodžić.

Slovenski je drugoligaš u 89. minuti dvoboja uspio samo smanjiti rezultat.

Dinamo (4-2-3-1): Zagorac - Stojanović, Sigali, Perić, Sosa - Karimi, Moro - Olmo, Gojak, Ćorić - Hodžić (još su igrali: Mikulić - Matel, Lešković, Schildenfeld, Soldo - Knežević, Pavičić - Špikić, Machado, Lovren - Mihaljević).

Dinamo pomogao obitelji Karamatić

Posljednjih dana glavna je tema dirljiva priča o četveročlanoj obitelji iz Zagreba koja je u izuzetno teškom financijskom stanju jer nezaposleni roditelji dvoje maloljetne djece ne mogu prehraniti svoju obitelj niti imaju normalne uvjete za život, a osim teške financijske situacije gospodin Ilija boluje od multiple skleroze.

GNK Dinamo odlučio je i ovoga puta pomoći te, uz ostale građane, pokušati barem malo uljepšati život jednoj zagrebačkoj obitelji.

Modri je klub pripremio paket s raznim namirnicama za život, kao i školski pribor za osmogodišnju djevojčicu, a poklon je obitelji Karamatić u srijedu, 18. siječnja, u ime kluba predao igrač prve momčadi Mario Šitum.

Uz akciju kluba, igrači Dinama odlučili su i financijski pomoći ovoj zagrebačkoj obitelji. Gospodin Ilija i njegova djeca inače su veliki navijači modrog kluba pa je tako Šitum pozvao obitelj Karamatić da budu gosti na Maksimiru na otvorenju drugog dijela sezone i utakmici Dinamo - Slaven Belupo, 18. veljače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica